Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ukrajina ucjenjuje Rusiju, jer se nada EU pomoci, jer misli da je privilegovana tim. Gluposti lupetate. fakt
He, danas je radikalizam, kada imas svoj stav, koji je nezavisan od Zapada i kada govoris istinu. Ovaj Svjet pociva na tim principima . Ali pojavljuju se prve pukotine ! Nemoguce je da to jos dugo potraje CCN-ovsko i Holivudsko,i inih, jebanje Svjeta u zdrav mozak. Prinali ili ne Rusija je Zemlja o koju ce se takva koncepcija Svjeta razbiti.
Rusi su radikalni kao sto su i uvijek bili...
Putin je reko istinu o zapadnim medijima. Oni su dobili instrukcije od svojih vlada kako moraju izvjestavati. Na zapadu se prica o velikoj slobodi medija. Sloboda medija je na zapadu potpuno ogranicena. Zapadni narodi nesmiju znati istinu da je njihov prijatelj Ukraijna kriva za gas. Gledam njihove izvjestaje o ratu u Palestini pa da covjek nemoze da povjeruje koliko su ovi zapadnjaci podli i neobjektivni u komentarima i izvjestajima. Ja znam samo da ovaj trugli zapad mora jednog dana pasti!!!!!!!!!!!!!
istina je da Ukrajina zeli uci u NATO i da je Rusija kaznjava vjerujem da me svi koji sjede bilo gdje na svijetu razumiju ovo mi je sef rekao da napisem