Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Zemljanin Ma naravno, kako to nisam znao. Nego, zašto je turska vojska, čuvar sekularizma u Turskoj 4 puta rušila slične stranke zbog nasrtaja na sekularni turski sustav? ps Ni Alijina stranka se nije zvala islamističkom nego onako nevino SDA a bila je islamistička i provodila je program \"Islamske deklaracije\". Mislm, nismo djeca ;-)
Ja koliko znam njegova stranka je stranka pravde i razvoja a ne islamistička neznalico jedna! A kad koji musliman u svijetu pokaže dostojanstvo on je islamista za islamomrzve, e ne može tako. Ima ljudi na koje su i zvijezde ponosne. Brate Erdoane samo naprijed nebesa su uz tebe.
haha, jarane, reci sta novo nepravedan kao i prema turskoj, bosni i mnogim drugim zemljama
koda neko pita glupu turad za misljenje. sad ce ih ameri razvaliti.
Islamisti u Turskoj i islamisti u Iranu pronašli zajednički jezik. Ništa neobično, osim što su jedni suniti a drugi šiiti i da se isti tako nemilosrdno tamane u Iraku, Iranu itd
to brate Erdoane...nek si im rek\'o...:-)
cionisticka politika, nista novo