Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nek' im se kraljice potuku, pa cija bude jaca, taj je pobjednik!
Dobra idea, sigurna sam da bih se od toga mogao napraviti veliki spektakl, nesto poput slobodne borbe, treba im to predloziti
Britanci prvo izvrse etnicko ciscenje ,nasele svoje ljude i onda referendum. Veoma pametno!! RS - isto!
dva metra od Španije, 2000 km od Britanije, ali to je Britansko. Pa svaka budala vidi da je Britansko. Kao Foklandski otoci. pet metara od Argentine, 10000 km od Britanije, ali svima je jasno cije je to :D mamu im poganu Englesku, uhh
Posvađa će njih Tarikovo brdo (džebel ul tarik)
Mene fiko ne .ebe niko, a ti si se sa kulturom davno sliko, pa ti narod negativno kliko.
dobar,dobar hahaha
Nerazumijem kako mogade da Gibratat bidne u sklopu Engleske kad je Engleska udaljena i negranići sa Španijom koja je u Evropi. A nisam znao da ima ajrodrom na Gibratat :) tu ču da idem na odmor sljedečeg ljeta kad nadžem curu :)
Stara narodna: kad ne ide dobro opleti po vanjskom "neprijatelju", stvori krizu da narod ne gleda sto hljeba nema jesti... Spanija danas ima najvecu krizu u EU poslije Grcke, nezaposlenost porasla za 10% u zadnjih par godina, nemaju drugih briga nego Gibraltar da vracaju. Sa druge strane Engleska prezaduzena sa vanjskim dugom od preko 160.000 $ po glavi stanovnika, opet nema nikakvih drugih problema nego Gibraltar. Cuj suplje oni nece bez volje gradjana... Jel ko pitao gradjane Hong Konga kad je Kina dala ultimatum da im se ostrvo vrati il ce ga silom uzeti... Spanija nazalost nije ni u vojnoj ni politickoj situaciji da takvo nesto isposluje... A poredjenja sa Malvinima/Foklandskim ostrvima nije bas ispravno jer su Malvini dio "Novog svijeta" i do prije 100-150 god tamo nije bilo ni Argentinaca ni Engleza, sad ko je prvi dosao to je pitanje za raspravu, kako god i jedni i drugi su naselili taj predio (Argentinu, ostrva) relativno nedavno tako da je tesko odluciti ko je u pravu.
Jesi' se umorio dok si ovo napisao :O ? | 994 slova | 167 riječi | alal vera :D
Po pitanju Gibraltara moj stav je isti kao i u vezi Foklanda, PUNA PODRSKA Britanskome suverinitetu!!!
O spanijo Islamska zemljo sto se kurcis kad znas da nemas nikakve velike historije osim Islamske.. zasto se kurcis sa kraljevima i kraljicama i kojekakvim kurcima... nije brate Osmansko doba da pobjedite V. Britaniju... popusit ce te ga
oj kako jadan komentar. zemljo otvori se
genetika ti ne dozvoljava da skonta komentar... nisam ti ja tome kriv
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Tako je nekako i na Foklandskom ostrvima
Znači počelo je da puca kod " braće " iz Evrope . Nemaju više šta da pljačkaju po svijetu pa sad moraju jedni od drugiih . Ova Španija je gora od Bosne . Neće proći dugo vremena kad pukne kod njih . Pa cijelu Španiju pokupovali Njemci i Englezi i sve po ZAKONU !! Špancima je postao luksuz kupati se na svom moru . Jedino što im je ostalo su Real i Barsa da se mogu prepucavati dok ih pljačkaju :)
pa rata ce biti to je sigurno :)...bilo je i opet ce.....u danasnje doba je ipak potrebno da ti rat odobri "cika sem" :)
Pogazili bi ih englezi kada bi doslo do sukoba - imaju air superiority....
Imaju oni ku.r.a.c support
Nisam pomenuo support....
bas me briga, ja sam svakako dzedaj
Odkud Britaniji pravo da bude tamo , jel to demokratski, uh stone volim demokratiju.
Na danasnji dan 4.8.1704 Britanija ih je osvojila
...samo vi...da ne bude k'o sa malvinima..