Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A kod nas sda prodaje maglu i to za velike pare.
Djesi klix dosjetka nisam te skužio
Kad snjeg pocne da se topi tek onda ce biti problema !
auta iz garaže a snijeg u garažu
Nama prodaju maglu pa nikom ništa 😁
Kako domisljato, divim se Amerikancima.
Ovo je baš čudno da snijeg pada zimi. Zar nisu tzv. stručnjaci cijelo vrijeme upozoravali čovječanstvo na globalnom zagrijavanje.
Da, ali ovoliki snijeg ne pada u Kaliforniji, macak. Globalno zagrijavanje podrazumijeva ekstremne vremenske prilike i fluktuacije u oba smjera. Umjesto sto informacije kupis sa youtube shortsa, instagram reelsa i tiktoka, procitaj koju studiju na temu globalnog zagrijavanja pa sam izvrsi evaluaciju i analizu pronalazaka.
@gooUser Zapravo nije malo nego mnogo glup. Ne razumije da su ceste pojave ekstremnih vremenskih uslova jedna od karakteristika klimatskih promjena. "Otkud globalno zagrijavanje, vidi snijeg pada?", to je otprilike kao da kazes kako ima gladi u svijetu, evo ja jutros doruckovao...