Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne do bog nikom
Najlicemjerniji su Ameri u svom "dusebriznistvu" i odlucnosti o sprovodjenju istrage o ovom zlocinu. Pa oni su 3.7.1988 srusili, iznad perzijskog zaljeva, iranski putnicki avion ubivsi 290 putnika i clanova posade, a zasluznog kapetana USS Vincenessa Williama Rogersa ne da nisu procesuirali nego su ga i odlikovali "Legijom zasluga". Dno ljudskog licemjerstva.
Ništa nije slučajno!
ima li kraja ovom zlu??? zašto nemogu svi mirno da žive u svojim državama,u svojim domovima , sa svojim porodicama i da puste ostale na miru. ccc
Tuga brate...sta reci...
ovdje nesto totalno ne stima. 2 malezijska aviona i to tripl sedmica u nekoliko mjeseci odu oba na nacin koji ne ostavlja nikakva traga osim spekulacije. tesko ce biti i ovdje ikakvih rezultata istrage. sta je ovdje u pitanju sam bog zna.
smrdi I rusi nebiraju ciljeve.
Prvi let ovaj Boing 777 imao je 17.7.1997.Zatim 17 godina poslije na isti dan 17.7.2014 na letu BH17 oboren.Stradalo je 298 putnika i clanova posade.Posljednju provjeru je imao 11.7.a sledeci termin imao 27.8.Koliko sedmica i koje li slucajnosti.
U Numerologiji 17 je magijski broj i prestavlja kobnost(neizbjeznost):
Meni ovo smrdi, da je neko sa zapada narucio raketu za taj avion, mislim nebitno koji avion, samo, da je dovoljno bilo zapadnjaka na krovu, kako bi sada Rusija bila kriva. Zalostno za porodice poginulih...
" Stali su u Kuala Lumpuru , vracali se iz Melbourna " A avion isao Amsterdam - Kuala Lumpur ???? U clanku se ocito radi o vise aviona ?
Vjerovatno se misli na to da je plan bio te porodice da lete do kuala lumpura pa presjednu tu na let za Melburn. Tj nije im krajnje odrediste bio KL. Al novinari nesposobni za slozit smisaonu recenicu.
Ne nego mislim da su prenijeli intervju zene o MH370, onaj koji je nestao. A ne MH17 o cemu clanak govori
OMG koji naslov. Gdje god u svijetu na koji god način umre čovjek, on je nečije djete. Ne znam zašto je to u ovom konkretnom slučaju ovako naglašeno, kao da su to upravo otkrili.
Joj sto me nervira sto se Amerika opet mijesa, jedva docekali da okrive Ruse. Ne znam ko je kriv, ali znam kakvu propagandu konstantno radi Amerika
Što se propagande tiče, nisu oni ništa gori od Rusa.
Još jedna prljava igra cionista... Klinac ćete Rusima podvaliti.
SAD ZNAŠ KAKO JE BITI MAJKA SREBRENICE.