Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Godisnje sinko,godisnje a ne dnevno:)
140 litara po danu jel? slabo mi je to nesto
Sad će se baš potrovati domaćeg špirita kao u Bangladeshu
izmetslamci otrovali alkohol
Mozda hoce da prime islam
toliko nepismeni da metanol nazivaju metonol
nije ceska velika mogu kupovat u D,SK,PL,A
ZIvim u Ceskoj i ovo ce samo biti par dana ko i zakon o zabrani pusenja u restauracijama itd. Na snazi je bio svega mjesec i kusur dana i pao u vodu. Zasto jer ga absolutno niko nije postovo. Ovo znaci da vise nemani absitna ni mnogo sta sto ce jednostavno poslati brojen ljude bez posla a potrosnja tih stvati je veca bila medju turistima nego domacim narodom.
šejtanska posla
manjak komentarisanja na ovoj temi posle dugo vremena znaci samo jedno..... da vlasi nisu skontali da i ovdje trebaju glimiti vehabije. Sad je sve jasno! BOMBARDOVATI BEOGRAD!
Prosječna potrošnja jakog alkoholnog pića u Češkoj je 7 litara, dok je potrošnja piva po glavi stanovnika više od 140 litara. Pa i ja bi umro da tolko popijem na dan... :)
Sad će počet filozofija o tome kako i kod nas treba alkohol zabranit. Hajmo zatucanci.. pucajte s frustracijama
SLOBODAN KURDISTAN,CJELOVIT I NEZAVISTAN. . . POZĐRAV HRNJICA