Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eh, i da je heknula Rusi ili Bin Laden bi bili krivi.
Upravo sam to htjeo napisat :)
Ne bi Bin Laden. Tad i nije bilo njegovih, tek kasnije su im Ameri pomogli da stanu na noge. Staljina bi okrivili 100% i vec bi mi pricali negdje ispod zemlje kako je bilo fino prije treceg svjetskog rata.
Sto ne explodira , bio bi mir i ljepota u cijelom svijetu !
Misliš...ako bi to stvorio; mir i ljepotu?
Sad kontam razliku izmedzu sjevera I juga, draga Florida !
"htjeo" si a??
To ni mog pradedu vise ne zanima
laz i senzacionalizam... ne aktivira se bomba tako lako, nije tromblon jebi ga, osigurana je od slucajne eksplozije na vise nacina...
hijoj burazeru, da je roknulo, jugoslavija se ne bi raspala. željo minimum bi igrao u finalu lige prvaka.
Da je ostala Jugoslavija, mi bismo izgubili totalno nas identitet, tj. narod se ne bi znao da smo mi Bosnjaci, koji postoje vise od 1000 godina... Bila je dobra Jugoslavija ali je i ona kriva jer smo na kratko izgubili identitet, pa smo se opredijelivali kao 'muslimani' sto je apsurdno, mjesto Bosnjaci.. :)
hahahahah a ja viteza sto lupa, to viteze, kako hladno ugura bosnjake ovdje, jebem ti historiju kad je svaka budala predstavlja...
šteta što nije...
prije ce amerikanci pobiti sami svoj narod nego sto ce to teroristi uraditi
nije to katastrofa, to bi pomoglo svima nama danas!
ne postoji "bombarder B-92"...
iima tv B92
Covjeka koji je izmislio nuklernu bombu treba iskasapit kao i njegove potomke sve kao i sve ljude koji danas znaju napravit atomsku..
eh sad javljate.......................