Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Retardirani retard je toliko usro Tursku da se ataturk u gropu okrece
A tito ti bio ok, smece licemjerno!!
bez obzira na sve bosnajci se moraju okupiti oko bakira jer ih on jedini moze spasiti nestanka....inace ce bosnajci da nestanu iz bih.....koliko ja vidim dodiku nece ni trebati referendum :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
erdogane poserem ti se u te brkove
Dže su oni što fale Sultana i demokratiju u Turskoj ?????
Zabraniti vrijeđanje Sebije. A BAkira ne samo da u aktima porodičnog nasilja Sebija vrijeđa, nego i tuče !! Do nedavno je skrivao modrice na oku TAMNIM NAOČALAMA ko arapski diktatori. Takvog bijednika i jada nije se moglo zamislit nakon Sulejmana Tihića, a la evo još većeg izdajnika !!
KAže pao niz stepenice ? Paše on USKORO AL NIZ STEPENICE PREDSJEDNIŠTVA, jer kući nema stepenica. Provjereno !
Moram upitit jedan oštri demantij...po zvaničnoj verziji, nije pao niz stepenice neg ga udarila vrata, i to baš u onoj polovini stana koji pripada Sebiji.....
Hapsili su i za vrijedjanje Tite pa kakva je razlika
Mogu shvatiti da je ovaj / pisamkurann / bolesni idiot ali ne mogu shvatiti ovaj portal kojem je izgleda u interesu da ludjak iznosi ovakve uvredljive komentare danima a ne bude kaznjen.... KLIX JE SMECE OD PORTALA I YEBEM VAM MMATTER URDNICKU PA BLOKIRAJTE GOVVNO DA NE SIJE MRZNJU , RASIZAM I NACIONALIZAM.
Turska nije imala boljeg presjednika jos od Sultan Mehmed Fatiha.
Demokracija na visokom nivou!
Nema s brkom labavo.... :)
Nema s brkom labavo.... :)
Za manje od 24h pocinje rat izmedju Iraka i Turske, ako ova budaletina ruzna ne povuce vojsku iz Iraka. Iran ce samo docekati.
ataturk se okrece u grobu
jest ti krivo haa ? :D
samo hapsi brate Erdugan prodane duse i uljeze
Kakva je drzava gdje ne smijes vrijedjati presjednika.To je diktat,nije demokracija.
Samo hapsi stoku!!!