Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svaka mu cast,sve sto je rekao potpisujem!!
@Mile The Kid, J.E.B.E.M. ti mamu.. :-) Odvedi svoju djecu u crkvu i ostavi ih tamo malo, ili idi sam.. :-)
za pisam vas i mile the kid: popisam vam se u usta vlaska
Mile sine balavi,da je tako ko sto ti pricas mi bi pravac umarsirali u sumsku i dizali se redom u zrak :) sumsko dijete,koliko li je para od telekoma ostalo,kad ti gladna majka bude krenut ces opet da pljackas po Bosni :) dodji Mile,mi te cekamo :)
Ah, evo i link. Nemojte propustiti http://www.liveleak.com/view?i=216_1207467783 Poslije mi se možete zahvaliti
Turci, toplo bih vam preporučio da pogledate film FITNA. To je jedan od najboljih uradaka o islamskom terorizmu i agresivnoj ekspanziji na tlu Evrope. Možda i vi shvatite poslije tog filma kako ste prljavi i podmukli. Uglavnom, gospodin Wilders naglo dobija na popularnosti u Nizozemskoj. Pred njim je blistava budućnost. MIslim da bi za par mjeseci mogao da organizuje jedno veće predavanje u Srpskom Sarajevu. Jedini problem će biti osiguranje, zbog blizine blisko-istočnog sarajeva u kojem je otprilike pola miliona islamskih terorista. Te probleme ćemo rješavati u hodu.
Trebali su ga pustiti pa mu ismijati u po filma. Jer to sto je napravio je laz.
Nicija nije gorela do zore pa tako nece ni ovog pseta ih holandije,poceli su da odkucaju zadnji sati njegovog zivota.
@ciko, J.E.B.E.M. ti mamu.. :-)
OVAJ JE ASHOL JE TREBAO BITI NA BALU HALKASA ALI SU SAZNALI DA IMA SIDU I NIJE MU ODOBRENO JER SU REKLI DA IMA NEKI POSEBAN VIRUS KOJI NE MOGU KONTROLISATI.STOGA JE OSTAO IZA GRANICE.NEK IDE U AMSTERDAM SVOJ GRAD MORALA I DEMOKRADSKOG BLUDA.
nisi za dialoga, mrs u skolu. a zanm da ces u kafanu. hahaha
@ciko Znam da si ti sumski covjek,pa Bigfoot je za tebe aristotel moj jado,mislim sumski covjece,vrati se u sumu i napusti tu Bosnjacku kucu u koju si se uselio.Malo ovce prcaj ;)
Svaka cast Britaniji,ljudi ne zele primiti majmuna koji vrijedja preko 6 miliona njihovih drzavljana muslimanske vjeroispovjesti.Svaka cast!!!
joj admine i urednice sprcim vam mater i ostalu ciganski balijsko lojavu familiju.
\"Ja nemam problem sa muslimanima. Imam problem sa islamskom ideologijom, i zbog toga se borim protiv islamizacije našeg kontinenta\" Znaci - Ja ne mrzim muslimane, samo ih ne volim... WtF!?! No sve u svemu, ispravan postupak Britanije.