Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
covjek bas djeluje normalno, fizionomija lica sve govori!
If Adolf Hitler flew in today, they\'d send a limousine anyway...
Zaista bolesti svakakve ima...Kao prvo bilo koje vjere svaki normalan covjek neka uzme Kur`an pa neka samo ajet jedan a da ne govorim suru cijeli napise gdje je terorizam. Pa budala zna da ni Kur`an a ni Biblija ne pozivaju niti sadrze tekst terorizma. Stvar je u tome sto je ovaj covjek bolestan, napacen, i pod dejstvom ludih iluzija.
Samo malo, on uspoređuje Kur\'an sa Hitlerovim djelom Mein Kampf, a on je upravo taj koji slijedi Hitlerovu doktrinu - ubij sve one koji ti idu na živce? :) Znači, ovog lika podržavaju samo likovi koji u životu nisu ni popričali sa jednim muslimanom, niti probali da pročitaju Kur\'an. Sve što znaju o Islamu je ono što ih mediji filuju svakodnevno, i ono kao oni su sad odjednom svi stručnjaci za Kur\'an... Kako je samo glup ovaj svijet :)
njemu je izgleda neki islamac nagu-zio mamicu i pi-picu pa mu je sad toliko krivo da mora da snima filmove :) amerikanci su opet najgori, gori od sadameta