"Zapad govori jedno, a radi drugo"
2
WikiLeaks počeo objavljivati povjerljive sirijske mailove
Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svaka cast ovo je pravo novinarstvo bez dlake na jeziku
ovi amerikanci koliko sam primjetio sve vise i vise ljute narode, imam neki osjecaj da ce ljudima puci film i jedne godine se udruziti i srusitti citavu USA
nakon cijele price o beskrajnoj dvolicnosti Zapada, spominju se dvije neimenovane firme Koje su htjele trgovati sa Sirijom ?! pravo de.bi.lan clanak, osim za one koji zele upravo takvo novinarstvo ...
Za ove @Wiki i @ne_vjeruj, vidi se da su vrlo, vrlo mudri, jako bistri.
Vi mislite da Wikiliks i ostali, kao objavljuju istinu.Cista manipulacija, sve te nazovi izvjestaje ustvari izmisljaju i nama zamazuju oci i odvracaju nas od prave istine. Jeli neko odgovarao, jeli se sta promijenilo u vezi proslih afera koje objavio wikiliks nije.
Wikileaks je maslo imperijalistickih obavjestajnih sluzbi i cijela afera sa Assangeom je samo lose izrezirani holivudski film.
Samo jos totalno zatupljeni nisu shvatili da je Assange zapadnjacki spijun,sredstvo za manipulisanje,kao i anonymus,kao i mediji......Ovo o Siriji su lazi.
od juce cekam da objavite ovaj clanak, a vi nista. stvarno ste dlake od novinara! https://torrentfreak.com/acta-is-dead-after-european-parliament-vote-120704/ uglavnom, cestitam svima nama na pobjedi!!!
Ja Bati Živojinoviću želim djelimični oporavak i dugu patnju...
j.e.b.o vam bata sve po spisku, trebalo je krepati djubre usmrdjeno. Ipak se moze kmentarisati !
I na sve to dosao Hris S i sve i jednom zenu karne :-)
exluzivno U ZGRADI VLADE BIH,MILORAD DODOIK JE EBO TIHIĆA TAKO DA MU JE OD UŽITKA KOSA NARASLA,DOK JE DODIK OD UŽITKA DIHUĆAO KAO PTIČE,POKRETIMA PANTERA SA LEĐA MU JE PRIŠAO LAGUMDŽIJA I RAZORIO D U PE,SVE JE TO IZ ĆOŠKA PROMATRAO INZKO VIDNO NAPALJEN,PA JE NA KRAJU MASTRUBACIJE SVE TROJVI SVRŠIO NA FACU.PREMA TVRDNJAMA OČEVIDCA.DA STVAR BUDE JOŠ ZANIMLJIVIJA ZABIJAJUĆU DODIKU KOBASU,LAGUMDŽIJA JE POSTAVIO DODIKU PITANJA,DA LI VOLI BOSNU,DA LI JE BIO GENOCID U BOSNI,DODIK JE NA SVA TA PITANJA ODGOVORIO SA DA.
BATA SE NEMOZE KOMENTARISATI !!!!!!???????? FUJ GADOVI JEDNI, ULIZICE
na po glasa, puče joj bina, kako bi reko nas svjedok
Tačno je da ima mnogo problema na zapadu, i to niko neće osporiti. Ali mnogo su opasniji problemi na sjeveru, istoku i jugu upravo zbog toga što se lukavije, perfidnije i nasilnije skrivaju.
mali meksi rušit revolucijom, pobili vlastite revolucionare, pancha villu i emiliana zapatu. a svaki izgleda ko prisječan bosanac, zamazane kose, neobrijan, fali mu pola zuba, , svaki drugi natuca dovoljno engleski da kaže, meester, you wanna buy my seester? not too expensive, only two pesos
ma najveca opasnost za USA jeste mexico e moiji...kad je to Hićo znao...i za svoje vrijeme slao obavjestajnu sluzbu u Mexico da naprave revoluciju i napadnu USA :-) al eto nije mu poslo za rukom