Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@enes Svaka čast. Problem je u šaci tih bogatih cionista. Ali tek kad Zapadne zemlje steknu uvid ko su i šta su židovi, koji će im doći glave ako ne reaguju jako brzo, moći će se riješiti taj problem.
pa samo pobit cifute maret im nateknem... sta samo rade od ove planete
Ne raketiraju oni Hamas nego Palestinu. Rakete ne biraju. Koja demagogija. Kada Palestinci i celi arapski svet shvati da je rešenje problema u borbi isključivo protiv američkih Jevreja, celi svet će odahnuti. Sve ovo što se dešava na berzama, kriza, sve je delo oko 1000 američkih Jevreja. Drže kompletan bankarski sistem USA, kompletan Wall Street, najjače svetske koorporacije, najjače medije. Kada se budu borili isključivo protiv tih 1000 Jevreja, dobiće bitku! P.S. - Nosim palestinsku maramu.
da jadni jevreji napadnu avionom ,dobiju kamen u oklop a onda uzvrate avionima,helikopterima,tenkovima,.bagerima...
Ovo je ono kao, nemojte civilne ciljeve ....puno. Koja politika...da povratis.