Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zasto sprijecavati ljude da imaju atomsko naoruzanje, kad ga i ameri i izraelci imaju? zasto muslimani uvijek moraju biti bez oruzja u rukama, i zasto je nama muslimanima \"grijeh\" braniti se?? zasto svi smatraju da ako ameri imaju atomsku bombu da je oni nece upotrijebiti? sta je na hirosimi bilo? je li to trebalo? zasto su muslimani samo teroristi, zasto to ne vazi i za amere i izraelce? a vi sto previse gledate holivudske filmove, vi ste ti koji vjerujete da amer spasava svijet....samo tako nastavite
Obama: \"Change You Can Believe In?\" Al u k... Sve ide po starom planu.... Obama = Bush 3.0
hrvati su iz irana...ili su odbjeglo tursko pleme..treceg nema. zato se oni toliko upinju da su krscani veci od pape, jer ako im otkriju gene ,nabice im embargo odmah. nece moci izvoziti kravate.
i ja pozdravljam sankcije popisanom iranu.
haha jadnici na sta su spali:))) rim je neslavno zavrsio sta ce sa njima biti bas me interesuje, iran nikad nece imati masonsku lozu pa se pobili na glavu sve masonske pi... redom P.S. ups a sta je sa zdiovskim nuklearnim programom :) ma jok oni to nemaju,
Poruci nam car terora, represije, kontrole i neslobode!
Fasisticka osovina koju predvodi SAD i EU dovedena je pred potpuni kolaps i jedino sto joj jos preostaje su otvorene kaubojske agresije na rijetke slobodne zemlje, kako bi i njih kao i druge opljackali, ali to ce im se uskoro obiti o glavu. I uzgred receno, ovog ratnog zlocinca treba sto prije izvesti pred nepristrasni medjunarodni sud i suditi mu za barbarske agresije, nemilosrdne zlocine i stravicne pljacke koje je pocinio rezim koji predvodi.
hebo vas Iran sve! Kako mozete da poredite Iran sa Evropom i Amerikom??? Da ih hoce vise blokirat potpuno pa da konacno odustanu od bombe i nakon toga ce ih \"odblokirat\" i nadam se da ce Iran poceti da se razvija u normalnom smijeru.
Iran pravi atomsko naoružanje!? Wtf!? A šta to onda prave Evropa, SAD i Izrael!? Možda čajne kolačiće!? Koji cinizam, čovječe!!! Krstaški ratovi nikada nisu prestali!
AFERIM USA !!!! IZGAZIT SVE MUSLIMANSKO PO SVIJETU !!!! NEK SE NEZABORAVI!!!!!!!!