Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma iskreno ne zanima me nesto posebno sta ce raditi medju sobom, jedino.. Znam da ,ako se bude ratovoalo, ce se koristiti vrlo stetno oruzije za citavu Zemlju. Zracenja i tako to, svakako smo i previse potrovani samo nam jos i ovo treba..
mani te se rata, zavrni te im sve pipe, pa nek ratuju između sebe
Nemojte da budete tako uvjereni u pobjedu Amerike samo se sjetite Vjetnama.
...ovaj mlađahni kim "nešto" baš pobrljavio...retorika za smijeh...a klix umoljavam da mi na google earth locira taj gVam...
Pokusaj S. Koreje da prijetnjama iznudi povlacenje sankcija se nece dobro zavsiti za njih. Iz dana u dan daju amerima sve bolje situacije koje ce ovi najvjerovatnije iskoristiti za napad (jos boje ako S. Koreja prva ispali kakvu granatu). Ono sto Amerika radi zadnjih godina je ukanjanje rezima (LIbija, Sirija) i uspostavljanje "demokratije" u tim zemljam. Malo im je zapelo u Siriji izgleda. Sada je na red dosla i S. Koreja. Ako dodje do rata S. Koreja moze izdrzati najvise par mjeseci.Od reakcija Kine i Rusije zavisi da li ce se taj potencijalni rat prosiriti na ostatak svijeta. Ako se desi financijski kolaps onda je jos gore, jer Amerika nece vise imati petrodolar da manipulise nad ostalima. Onda je jedini nacin da se zadrze na vrhu rat protiv konkurenata. Uh....svakog dana postaje sve komplikovanije. Sukob je izgleda neizbjezan i samo je pitanje vremena kad ce sve poceti.
Ako jue Washington onda je i Guam! ( A ne GVAM)
Ako nista poslije te ludosti nece se vise morati brinuti za hranu ....jer im vise nece biti ni potrebna ! SIKTER
Jesu ovi iz S. Koreje smiješni