Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A kad neko drugi isto ovako krene hapsit ove sto protestuju onda se oni prvi javljaju kako to nije demokratski, uvijek oni to tako. Amerikanci - najlicemjerniji narod na svijetu
Nek i hapse , pretpostavljam migranti iz bivsih socjalistickih zemala ili treceg svjeta, tamo otisli da prosipaju komunisticke ideje, neradnici i socijalni slucajevi.
philadejphije
Demonkratija po americki.
Demokratski :)
Због ћега су ухапшени демонстранти?
@OmarSharaf Могуће. Али да су и то "викали" не смијеш их због тога хапсити.
@OmarSharaf Židovi karaju cijeli svijet i ne vade, i još nemaju namjeru da ga vade. Uvjerili 90% svijeta da su semitia niđe veze, izmislili naciju, izmislili kulturu, izmislili jezik. To samo narod sa visokim iq može. Koliko god ih ne volim, čovjek im mora skinuti kapu do poda i poštovati ih.
Jakako......nista plenum i paljenje 😁
Tako se to rijesava u AmeriKi. Sve pod plastom demokratije...nemoj da vas cujemo da pisnete bagro jedna.
Tako je to svugdje u uređenim zemljama kad se protestira bez najave i na mjestima koja za to nisu predviđena. Da su fino prijavili da žele održati protest dobili bi fino i prostor i zaštitu i do mile volje. No, hajmo mi prosvijećeni balkanoidi malo kakiti po Americi, nismo još od posljednjeg članka o njima.
@Onaj mali ....gdje pise da protestuju bez najave, to nesto tvoje proizvoljno??
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
aha,corka,ne diraj u politicare