Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stvorili ste čudovište sad ga ne možete obuzdati.
auu ovaj nece dobiti druge izbore
Ovo je sve igra, što je dosta dosta, svi zajedno naprijed! Svaki bekan u ostalom zna da je aljazeeera američka manipulacija, da amerikanci finansiraju aljazeeeru!!!!!
Jao što se.ruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!
@... Hajde moilim te objasni mi sta ti ovo znaci: \"ublehaš\" i na kome je ovo jeziku????
Vratiti Jugoslaviju u njene granice... Vise od pola vijeka prica se ista, suplja prica za Palestinu i Izrael a pomaka nema ni milimetar niti ce ga biti..Jos jedno od Obaminih obecanja koje on nije u stanju da ispuni... Obama ce ostai upisan u istoriju Amerike kao covjek koji je obecao mnogo, a nije uradio nista,, GO REPUBLIKANS!
Ovaj čovjek je učinio više za muslimane nego iko do sada. Prvo je uklonio onog psihopatu Bin Ladena , a sada se zauzima za palestince..... Pozitivan preokret u američkoj politici svakako.
Nisam za raspravljanje jer mi ne govorimo istim jezikom. Svaki civilizirani pojedinac na ovom svijetu je uz Izrael.
Maya, Kur\'an kaze da nece prezivjeti i da je jedan od velikih predznaka sudnjeg dana istrebljenje svih ćif.uta - pa ti vidi :) btw, sadis li drvo Garkad u svojoj basti?
Ne daj se hrabri narode Izraelski. Prezivio si jedan fasizam, prezivjeces i ovaj.
SVAKA ČAST PRESJEDNIČE --ČIFUTI ĆE KONTRA MJERU USKRATITI SVIJETU COCA-COLU
Tooo Huseinaga...
Nista, neka sada Obama posalje one avione sto bljuju vatru malo na izraelce, a ne samo vako da sere..
Svi će reći da je ovo pomak kada je u pitanju odnos USA prema Palestini. A ja ću ukazati na licemjerje koje se nastavlja. I sa granicama iz 1967.godine i dalje jedan dio palestine je okupiran (UN je podijelila palestinu na dvije države 1947.). I zašto je problematično što Hamas ne priznaje Izrael. Valjda bi se prvo trebao uspostaviti trajni mir sa poznatim granicama i Palestine i Izraela, a ne unaprijed priznati Izrael i onda njihovim ucjenama doći do granica koje bi odgovorale samo Izraelu, a od Palestine napraviti državu koja niti bi mogla živjeti niti umrijeti (kako je to dejtonom napravljeno BiH). Uostalom Izrael je okupator i ne priznaje Palestinu, pa to Nobelovcu za mir ne smeta.
svi smo mi Osama!!
u.s.t.a. sa zacepi ! n.a.cis.tic.ko g.o.v.n.o