Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
normalno je to da sirija neda pristup homsu. moraju se prvo pohvatati plaćenici koji su dosli ratovati za pare. i vode, francuze i ostale. manje informacija sa bbc i američke televizije. oni su mislili da će proći kao sa libijom.
Upravo tako. Ne koristi se most samo u svrhu prebacivanja ranjenih ljudi. Steta sto se ovako zahukava u zemljama Magreba i blizi se ka Iranu... i svjetskoj krizi, ako ne i svjetskom r a t u. Nije ljudima nikad r a t o v a dosta. Izgleda da smo prokleta vrsta!
meni bas nije svejedno, ima tamo dobrih ljudi i ginu nazalost, ali cinjenica je da tim putem stize i oruzje
ko sto je transportni put za ranjenike tako je i kontra put za oruzje, mts itd itd ko se maca laca, od maca ce i ginut ali posto se radi o ret.ard.ima mu.sli.man.ci.ma svejedno mi je ko dobija a ko gubi sve su to go.vn.a u 5 deka