Velika materijalna šteta
59
Vojni avioni bombarduju Damask
Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zao mi je Sirije...najvise mi je zao djece koja ispastaju zbog ovog i svakog drugog rata :(
Da niste rekli da su vojni, pomislio bih da su civilni. Stvarno ste cirkus od novinarstva...
bezbeli 05.11.2012. u 09:29 Da niste rekli da su vojni, pomislio bih da su civilni. Stvarno ste cirkus od novinarstva... -------------------- Pa mora se nazalost nekim pojedincima naglasiti da su vojni da nebi pomislili slucajno da civili Sirijci sami sebe bombarduju...
Sve za vlast.Da Bog dragi sačuva.Gdje će mu duša.Mada ni pobunjenika nije \"Maslo za ramazana\"
kad se svijet zalagao za tunis, egipat i libiju, tada je bila prica da zapad manipulira muslimanima i da ne treba da pomazu. i sada normalno kada svijet nece da pomogne bez saglasnosti arapske lige, sad je zapad nemoralan. pomagali ili ne pomagali, zapad nikako ne valja muslimanima.
Ljudi godinama trpe teror vladajuce nekolicine instalirane od strane USA, da bi ovi mogli ostvarivati svoje interese. Sta biste vi, jos toliko mozda trpili? U pravu je covjek koji kaze da nam plasiraju price koje hoce a na nama je da mislimo svojom glavom a ne americkom
ma jok, nego su pobunjenici isto četnici, vjeruj mi !
Ova sirijska vojska odana rezimu po svemu sudeci je isto sto i JNA u ratu u Bosni...Samo sto nama tamosnje stanje pretstavlja kako ko hoce..
ma sve je dobro dok ne pocnu one Te eN Te bombe bacat
Da nisu i ovaj put koristili \"zloglasne\" TNT bombe aaa klixovci mo..r..oni??
prokleti rat i usijane glave ljudske !!!
Dok se opozicija ujedini, pobice pola naroda tamo:((((
Rat u BiH 2....dobice podrsku i pomoc za jedno 4 godine. Dotad ce zapadni svijet ujutro uz dorucak sa pahuljicama to posmatrati kao reality show...Bravo svijet!!
Za koga jutros navijate :)