Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pocela je propaganda
Pocela je Americka propagandna masina! :) Pazite, ja nisam bas siguran da oni znaju protiv koga idu ovaj put. Nije to Afganistan, nije to Irak, to su dvije svjetske sile Rusija i Kina. Stvarno ne bih volio da se ovakvo sto dogodi...
auto kin valencija in kontabilna u kin valentnosti- kretanjem uslovljeno-fuzija,geo centričnost koreje u okruženju azijski država.pravo reakcije tih država se nesmije zanemarit.šta patriot rakete u kom prostoru.sila teže.lančana reakcija .zašto se nameču pravila iznad institucija među narodne zajednice.ili je ovo efekat da se šire razmisli. da se institucije restauriraju iskjlučivši veta. velike sile su izumrle .svoj ostanak mogu nač u raciolnom ,pristupu pri umrežavanju.lični stav\' pro feniks.svoj status potražio bi u s.koreji i iranu.inkotabilno u kosmo politizmu.
Te idolopoklonike treba sto prije razbiti. Uzas jedan. Juznjacima je vise dokundisalo. Jedva cekaju da pocne, pa ko koga . Bit ce gadno no sta je tu je.
OVAJ PORTAL JE ŠUPAČKI, SVE KOMENTARE KOJI IM SE NE SVIDJAJU NEĆE DA PUSTE. DIKTIRAJU ŠTAĆE DA SE NAPIŠE, A NEZNAJU NI PREPISATI NEKI ČLANAK, A KAMOLI GA NAPISATI.
Pojedincima niko ne odgovara,samo se uhvatili Tite ko pijan pluga....
Pa sjeverna koreja je rekla da jesu gadjali,sta buncas muslimance.Osim ako su amerikanci otisli u sjevernu koreju,postavili artiljerijske topove pa gadjali juznu koreju,a u to sumnjam.
Koji si ti retard,idi gledaj teletabise.Cuj jos jedan rat i ode amerika...pa zar mislis da oni to ne bi znali ? Ne idu oni u rat zbog juzne koreje,idu zbog sebe,kad kazem za sebe,mislim da se rijese kim jong ila.
Eto ti milosrdnik bi da nahraniš te ljude
Tako je kada imate diktatora,narod gladan a bombi na sve strane.. neko napisa za Jugu nesto.pa druze ja se sjecam kada smo stajali za hljeb po redovima ,i isli po kahvu u inostranstvo ,kada udjes u austriju koda si dosao na mars,drugi svijet,banana na kamione.Niko nas nije zavadio vec smo se sami zavadili i bili smo neprijatelji od vakta,,,
One granate su najvjerovatnije ispalili Ameri. Mogu ispricati sta hoce jer se zna da nikakve informacije iz S. Koreje ne mogu prodrijeti u svijetsku javnost. Znaci, radi sta hoces, pricaj sta hoces - gloope americke ovce ce ionako sve povjerovati sto im se servira na tanjur. Masonsko-cionosticka ljigava posla. Fuj, sjeme im se zatralo daBOGda
Da ponovim i slozim se sa komentarom iznad-pocela je propaganda,bice zanimljivo narednih dana slusati sta nam to pripremaju ameri iz svoje kuhinje ovaj put
Ovako su ameri vikali i za Titu u cilju raspada Juge.
Sve na svijetu sto se desava Amerikanci su krivi.
General je pod sihrama
pa to je cijela poenta. kinezi kupuju dolare, normalno da nece htjeti rat.
Hmmmm... ljudi zar ne znate da kada dodje do svjetskog rata pare koje su do tade kulmirane u nekim valutama postaju bezvrijedne, i stvara se novi poredak u svim segmentima drustva. Uzmite za primjer II Svjetski rat, on nije ni zbog cega drugog stvoren no zbog nemogucnosti stabilnosti svjetske ekonomije, a te gluposti da je vodjen protiv Zidova, Rusa, Njemaca ili nekog drugog ostavite za malu djecu. Znaci Svjetski ratovi su uzroci novog poredka svjetske ekonomije, dok lokalni ratovi su uzroci novog poredka lokalne ekonomije. Uzmite za primjer, reorganizaciju svijeta poslije II. Svj. rata i reorganizaciju Jugoslavije, tj. njenih republika poslije 90\'tih. P.S. @Propaganda, najveci proizvodjac svega navedenog je ipak Kina, kao i najveci distributer. ;) Jedino za govedinu nisam siguran, zbog Argentine.