Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zna se vrlo dobro u koje \"dobrotvorne\" svrhe ce ici ta lova , SAD se raspada i svi milijarderi su zamoljeni da se skupi lova da bi se mogli zakrpiti. Mamu vam kapitalisticku usmrdjelu
II dio Evo vidis nije sigurno ni po zelenom prelaziti, a kamo li....znas ja sam rodjeni Sarajlija (rodjen sam na Mejtasu..) i tu je vec kraj ulice, rastanemo Prijatno - Prijatno..
I dio Nas je narod cudo jedno...ma sta cudo...vjecita fascinacija...bilo proracunato ili ne (a najverovatnije da donekle i jeste) svaka cast covjeku, jer neki, pardon vecina ne daje ni deseti dio od onoga sto je on obecao..prema tome..sutite..i ne morate bas sve iskritikovati..znam ja da je to u nasim glavama, ali posmatrajmo objektivno stvari... @Bravo : ne znam cemu potreba naglasavati \"shop je u mojoj mahali, u Ferhadij\"?! Oprosti na izrazu, ali bit cu bezobrazna, smijem biti bezobrazna??! Boli koga k*** đe ti zivis...( i btw Ferhadija nekada jeste cinila mahalu…kada je Sarajevo bilo podjeljeno na 7 kotara) DM - ovih trgovina na svakome koraku po Bosni i Hercegovini...ali to je ono sto mene ispizdi kod nasih ljudi...nedavno stojim i prilazi mi na semaforu slijep starac..kaze sine mozes li ti meni reci kada se upali zeleno da predjem ulicu sa tobom...i krenemo tako mi ...10 koraka u vrh glave..sve sto je rekao je ovo:
poslije kontam pa jb mu majku ta stvar postaje presudna determinanta…vaznije je biti rodjen u srcu mahale (koja god ona bila, sarajevska, mostarska, zvornicka…) nego li ostaviti nesto iza sebe, biti dobar, produktivan i posten covjek…
sandzo, Fahru treba da izaberu mnogobrojne sarajlije pa ti skontaj koliko će on dobiti glasova, a ove ostali provincijalci će ko i do sada, malo zeleni malo crveni itd..
Fahro ce bit presjednik, a vi morete da ga dudlate i tako cemo zavladati citavom BiH....
Respekt učinjenom...samo mi još treba par milijardi, već imam uzor.
ja takodjer kupujem u dm, al mi se cini da ovaj \"Bravo\" radi ili je glavni distributer dm, brani ga kao da mu je tata vlasnik!
moze biti...ovo je Islamom propisano davno kao zekat...samo sto to zapad ne bi priznao nema sanse, gdje bi oni priznali da su islamski propisi u skladu sa covjekovom prirodom i njegovom ljudskosti...tek sada otkrivaju stvari koje su u islamu bile poznate prije hiljadu i po godina...i onda kazu mi zaostali, smijesno
vidis, ja te necu vrijedjati al hvala Bogu babo mi samo prima invalidsku tako da si pao na ispitu. Ekonomija je jednostavna....a za tvoju informaciju, Ferhadija nije mahala....:)
meni se cini da dade latinskoj americi, ako se dobro cu u ovim stranim vijestima, ne vidim kakve veze oni imaju sa ramazanom, ili bi onaj austrijanac, dal bi austrijanac, ovo je neka greska.
PA COVJEK CISTI IMETAK U RAMAZANU - ZEKAT, SAMO NE SMIJE RECI DA JE PRESAO NA ISLAM DA GA \"RAJA\" PUNA PREDRASUDA I GLUPOSTI I NEZNANJA NE GNJAVI :D
ma sta mi kazes? utrostrucio dobit? Da mi je znati kako si ti dosao do diplome ekonomiste ... redovnim putem ili preko babove veze heheheee Ja kupujem u DMu iz dva razloga a) shop je u mojoj mahali, u Ferhadiji i b) imaju odlicnu ponudu sa povoljnim cijenama. U vremenima zesce recesije, vecina kupaca se iskljucivo orijentise po cijenama robe. Dokaz ti je profitabilan biznis Kineza i pijacara sto podvaljuju shund robu. Gest vlasnika je samo dodatna motivacija da ostanem njihov musterija.
da mjesecno 10.000.000 ljudi ubaci 20KM vise nego prije to je 200.000.000KM, godisnje 2.400.000.000 milijardi KM, jednostavno zanimljivo! upravu si boss muss
Pa zar niko ne konta reklamu na slici.....:)