Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ZIKU FATE KURAVE PA POGLEDAJTE JOJ SAMO LABRNJU I SVETIJE JASNO
Dokle će ta Evropa da nam bude maćeha i da nas ovako iskorištava ? Poštena djevojka, bosanka ne može ni da se oblači kako oće nego nam i to oće da naturaju !
Neznam za facu, al ako je ovo Fatka, ima prao divne dojke !! Fato okreni moj broj
Je li Fata ova žena na slici? Ako neko zna volio bih odgovor.
ova na slici je pravo grdna
A sta bi bilo da ja odbijem da nosim tange? Ne bi me nijedan Sandzo pogledao!
ovdje niko nista ne j.ebe,svi ste odreda sexualno isfrustrirani... ako vas vec nece sex onda brate mili d.rkajte,bice vam lakse..
SOVINISTI!
http://fatafatafata.blogspot.com/
joj Fato mojne se jatismi tita ti bolja si kad sutis... carica svega mi posalji mi profil al saamo profil
Dpdji ovamo fatice ja ti dajem 5000e samo za jednu noc ali pod uvjetom da radis sve sto ja zelim,nadam se da ti nebi naumpalo da nekog tuzis stara ofajlo i nespominji ti da si odgojena kao muslimanka da si odgojena kao muslimanka nebih ti povirila u kafanu ili kafic a ne vec radila u njemu,ma ljudi moji nece cuko dok kuja repom ne mrdne pa tako i fata.
jao bre odgojena kao muslimanka radi u kafani i odbila da nosi crvenu haljinu sa dubokim dekolteom,ja kurave hoce para djaba
pa mozda je nosila haljinu dok je nisu poceli opsjedati i dok se nije pocela osjecati neugodno..ne mora odmah znaciti da je kurava
...dronfuljava.
Sta reci nego da je Fata kurava