Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kuda Pomama prodje ostavlja smrt za sobom.
Posjetio Bush skolu u Americi: Bush: Imate pravo da postavite tri pitanja! Mali Joe: Da li je istina da ste napali Irak samo zog nafte? Bush suti.... Opet ce Joe: Da li ste dosli na vlast \'kradjom\' glasova? Bush ponovo shuti... -zvoni za kraj casa- slijedeci cas: ponovo postavljaju pitanja: Mali Majkl: Da li je istina da ste napali Irak samo zog nafte? Bush ponovo shuti... Mali Majkl: Zasto je zvovnilo 15min prije kraja casa? Mali Majkl: Gdje je Joe?
Upeklo je u gaćama tvoje mame, al njoj svejedno fino, sve ciči dok je natičem na onu stvar.
treba mu uputiti poziv ispred stanovnika bih da posjeti nase vlasti
Allarahmetile.
upeklo u hercegovackom krsu, idi se malo rashladi
Nadam se da će Obama uskoro posjetiti i islamofašista i reketaša Lagumdžiju te njegove donedavne prirepke i čmarolize, sljedbenike fašista iz Hrvatske stranke poturica (HSP) te pljačkaše i atentatore Lojanoviće.