Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma\'arat NumanSplit on Fri 15 soldiers ready to trumpet the year http://www.youtube.com/watch?v=kH7n2P4q7YI&feature=plcp Ma\'arat Numan | | targeting the military prison barrier to the free C 6 http://www.youtube.com/watch?v=hceGB2BcH5U&list=UU5ccCseHctBkTzFFGD8zzDw&index=1&feature=plcp
Jel ovo isto sto svorili za Libijsku vojsku da kupuju Viagru, MA DAJTE VISE PISETE GLUPOSTI, BUDTIE MALO OBEJTIVNI, A STA RADE TERORISTI ONI IZGLEDA DA SADE CVIJECE ... ZIVIO ASAD I VOJSKA SIRIJE
šiijo proziran si...slabo su te podučili u bosansko -perzijskom koledzu u ljesevu !
ASSAD da je zločinac, ne bi ga podržavale južnoameričke države, zato nemojte se prosipati i gledajte objektivnije na geopolitičke, imperijalističke težnje Zapada ( kolonijalizam ).... živa bila alternativa!
Dragi Sirijanci, Ja sam Musliman iz Bosne i Hercegovine pa nesto znam o nepravdi ratu itd. Sigurno mislite da na vas niko ne misli u ovim najtezim trenutcima i sigurno ste u pravu, kobiva svjet zeli da vam pomogne, Amerika ovo Njemacka ono Rusija ovako. Sve u svemu vi od toga ni meda ni kruha ne vidite. ALI, VELIKO ALI, za par godina Anjelina Jolie ce snimati film o vasoj patnji i toliko ce te se osjecati velikim vjeruj te mi. Mislice te da na vas svjet napokon oko baca, a naravno niko izvan Sirije nece pogledati taj film.
Medijsko iskrivljavanje informacija i izivljavanje nad Asadom i narodom Sirije - nista cudno za zapadnjacku politiku! Zivio Asad! Nadam se da ce one teroriste ugusiti u njihovoj vlastitoj krvi!
pa ti sto siluju su placenici srbi sto su otisli u siriju.. nista cudno..
Neistine Gdje je human rights watch kad 60 godina izrael s.il.uje palestince
vlasino idi se okupaj u kakvom potoku...toplo je vrijeme..bazdis na krmke
eto imaju bosnjaci sto jos uvijek ne znaju fatihu prouciti a klanjaju kao kenguri naopacke hehehehehehe,bosnje se upustile u vjerske rasprave hahahahahahahahahahahahaha
assad i njegovi kerovi nemaju nista sa islamom, to je siitska sekta alavita, koji od islama nemaju bas nista
Šta kaže šiitska plaćena stranica Advans.ha er , nema nasilja jelde...na advance.hr clanak kako ih hrane medom i mlijekom. Kaze advance.hr da je to sve americko cionisticka propaganda...hahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahah Čitav svijet jedno priča, a šiije jedno... Pa naravno logično, tako su i srbi u ratu ogvorili da su zrtve montirane, da su markale i ostali zlocini podmetnuti... Iranski kulturni centar djeluje u Bosni i Hercegovini i Hrvatskoj još od 91. kako su dovukli svoje dupe kao pomoć BIH Muslimanima. Sada kada je Assad(šiija-Alevija) na vlasti , oni staju u odbranu svojoj \"braćI\" protiv naših muslimana (sunnita) Dok ih hladno kolju, terorišu zatvaraju i muće, kroz advance.hr i par sajtova narodu zamazuju oči kako u.b.ijaju americko cionistcke teroriste... A da je sunnit na vlasti, onda bi pljuvali po vlasti...koji samo munafici ! All.ah je Najveći , ne zaboravite !
Ne vjerujte u ovu zapadnjacku propagandu koju vam prosipaju da Sirijska vojska bije svoje civile. Sve vam to prenose preko medija da bi eventualna vojna akcija imala smisla protiv Sirije. Svaki dan \"zapad\" salje placenike koji se bore protiv Sirijske vojske, a vama salju drugu pricu.
sve sto cujete samo obrnite strane i to je prava istina