Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
TRAZIT od nacisticka srbije da ISPLATI sav dug koji duguje nasoj drzavi BiH-i i gradjanima!BiH4EVER!
Svaka cast Barack Husein Obama! BiH4EVER!
Odkud im pare? Oni su duzni Kini 1.300 Milijardi Dollara.
Cuj isplatice im, pa kome ce bolan isplatiti kad su ih sve potamanili, mala cijena za unistavanje jednog naroda, smijesno.
Moja pra pra pra pra pra.. nana je bila pripadnik crvenokožaca koji su naseljavali obale rijeke Missouri.. Bila je ljubavnica poglavice Koji Sjedi Na Glavi i cuo sam da je skidala skalpove bjelokožaca kad je potegnula malo vise vatrene vode.. Nadam se da ce se americka vlada sjetiti da mi u ime moje pra pra..nane isplati koji dolar..