Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
tako i treba, kome ba vise NATO.. nasa zemlja, nasi ljudi, nasa sloboda i nafta takodjer :)
Too braco moja i sestre!! Ubi te ove iz NATO ,samo su interesovani za vase blago! Kako ih nije stid :/ Kako vise niko ne zaustavi ove monstrume \"USA,NATO,UN,UK i Francusku?!?! Mamice im se naj***m !!! Lud je gaddafijev narod nema sta ;) Sretno ,aBd da zastitite svoje !
Sad mi je jasno koju je lukavost pripremio Momir Kadaif !!! Podjelio je oruzje ko biva \"pobunjenicima\" (VIDI SLIKU) pa ko biva se ovi \"pobunili\". Pa ih jadni i prevareni NATO stiti. A oni se ko biva ne mogu nosti sa Momirom, pa ce NATO morati da okupira Libija. A kad to urade onda ce ih docekati opstenarodna odbrana i drustvena samozastita (VIDI SLIKU) pa ce more bre da malo po.pu.se....i poslije toga ce se bre da raspadnu.... Ja jest liukav ovaj Momor Kadaif...
Svakome od nas put je jasan... Sabeeluna al Jihad
ta ce Ibrahim ....
Izvini brate, nije da se derem ili vicem, vec samo \"naglašavam\"! :D
brate iskljuci caps lock nisi na mitingu :D:D
Ima li dobrovoljaca za Libiju? Jel im Konzul u Sarajevu ostao na Gafijevoj ili je presao na drugu stranu? Ovdje kod nas se roka skoro ko u Libiji,pa barem da zaradim nesto i ako prezivim da dobijem udio u nafti ;)
Ipak smo mi svi ljudi
..BAGRU ĆAFIRSKO-OKUPATORSKU, MUAMERE! OVA \"CIVILIZOVANA\" EVROPA SE I JESTE OBOGATILA IZROBLJAVAJUĆI AFRIČKE ZEMLJE I NARODE, A EVO DOKAZUJU DA SE NISU PROMIJENILI NI 1% U POSLJEDNJIH 500 GOD. SAMO HRABRO, GOSPODAR SVJETOVA JE NA STRANI ONIH KOJI SE BRANE, POGLEDAJTE SAMO BOSNU: KOJI GOD SE JE GRAD U BiH BRANIO - OSTAO JE NEOSVOJEN! (JOJ DA HOCE I KOD NAS OVAJ NAROD KONACNO SE PROBUDITI PA DA OTJERAMO OVU BAGRU U ODIJELIMA I KRAVATAMA, STA SU ONI DONIJELI OVAMO: POMIRENJE? NAPREDAK? DOGOVOR? NE, NE I NE! I NECE DONIJETI, JER IM NIJE U CILJU DA ZEMLJA SA VECINSKIM MUSLIMANSKIM STANOVNIŠTVOM U SRCU EVROPE NAPREDUJE, MAKAR ZA PEDALJ! SCREW YOU EUROPE AND USA!
NAJBOLJI RAT NA SVJETU.. gdje god NATO opali nije pogrjesio..
Lijbijci nisu izuzetak.Postupaju isto kao što bi postupli i mi sami kad bi napali zemlju.Ko NATO-u daje pravo da tek tako okpira dio teritoriju pod izgovorm da je to sve poduzeto kako bi se zastitili civili. Briga njih za civile. Ovi pobunjenici-koja budala još može povjerovati da bi oni mogli povesti libiju na put demokratije,pa to su obicni teroristi,koji su ratuju po planinama Gadafi jeste ograničio vjerske slobode,ali je držao libijce zajedno na okupu 40 godina,nesto slično kao što je tito radio u bivsoj JUGI...
toooo idemo libijski narode u propast svi a usput povedemo i pokojeg NATO soldijera hahah budala boze sacuvaj