Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ali hajde ovi se barem izlaskom na ulice bore sa bolje sutra, a oni u Pakistanu gaća na du.pet.u nemaju a na ulicama uz parole da smaknemo Obamu. Kod njih je tek mrak u glavi.
Kakav narod jarane VLADE uzimaju kredite a ne narod. Nijedna banka ti nece dati kredit ako nemas pokrica i ako nemozes otplatiti. Vlade uzimaju kredite od MMF-a za klinceve palceve stvari da bi bili pod \"Evropskim standardima\" a nemogu to otplatiti jake su kamate . Onda ti dizu PDV i razne takse da bi podmirili dug a plate normalnih ljudi ostaju iste dok oni sebi naplacuju koliko hoce i kako hoce a na svoje plate oni neplacaju taksu dozivotno plus povlastice sto imaju na sve (struja ,voda i ostale dadzbine) Evropska unija je cisti kapitalizam a ne demokratije kako oni govore imas par multimilionera a ostatak drzave radnici i siromastvo.
fakat su ljudni cudan soj. hoce na kredit ziviti, kredit se daje na kredit, na kredit... a onda kada realnost jednog dana pukne, vlada nevalja...