Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ban Ki-moona treba poslati u Siriju pod kisu granata pa bi konacno shvatio sta je rat i ko ga, uostalom uvijek, pokrece
UN je institucija koja rjesava sve rezolucijama: dovede u red postojeceg predsjednika, nahrani gladne, podijeli pravdu......... i sve ostalo a da se i ne mrdne sa mjesta sastanka, mozete zamisliti koja sila kada na klik sve rijese rezolucijom. sramota, dok neduzni umiru, sto od gladi sto od svirepih ubistava oni samo donose rezolucije.
Eto ga, sad će sirijskim ulicama poteći med i mlijeko. Rat je gotov, Assad je srušen, a sve zahvaljujući rezoluciji Ujedinjenog Ništa. Presretan dan za Sirijce.
Većina Sirijaca (oko 60%) prihvata Asada za predsjednika, i ne znam zašto bi mor'o da bude srušen?
Ne zanima me šta podržava većina Sirijaca jer tamo ne živim. A, da ti pravo kažem, ne vjerujem ni tom vašem razbacivanju procentima - vehabije pričaju o 80% kontra Sirijaca, šiiti i druge grupacije pričaju o većini koja podržava Assada. A krv se i dalje proljeva...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)