Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kupujem ! :) mora biti dobro ...
COD- dok \'\'saveznici\'\' ratuju protiv talibana to je dobro (cod 4 modern war i cod 6 modern war 2) MoH-nekadašnji djelovi stavljeni su u radnju 2. svjetskog rata.. a najnoviji nastavak ce biti isto moderno ratovanje... ali et izgleda da ce biti biranje \'\'saveznici\'\' ili talibani i savezni vojnik je imao majku i oca kao i taliban.. nez sta p.e.eravate o igrici.. igra ko igra.. služi samo za zabavu.. to je samo virtualni svijet ;)
Vi nemate pojma, ne znate hljeba jesti, a komentarišete nešto o čemu niste informisani.
E kad si tako veliki gamer hajd malo otidji na nesto sto se zove internet pa prije nego popljujes ljude koji pisu o ovome pogledaj malo o najnovijem izdanju te tvoje igre koje igras od 2000. (koja se, usput, ne zove \"medel\" nego \"medal\" of honor).
Ipak jeste u MoH-u...a bio sam siguran da i u CoDu je bilo nešto slično????
Koliko ja znam riječ je o call of Duty igrici hahahaha....
Sta pise te sranje !!! Igra se ne zove medel of honor, ta igra nema nista sa teroristima vec je radnja u drugom svjedskom ratu. Ja je igram od 2000 do danas
A shto se.r.ete bez veze. Igra ko igra, milion ih ima, kad mozes rokat ko svabo po americkim divizijama sto nebi mogo i ko taliban. Ove zabrane su ustvari samo marketinski trikovi, svi mi znamo da chim se nesto zabranjuje ( gledaj GTA ) te je javnost lafo ogorcena na tvorce, ta igra odma pukne ko halva....shuplja prica