Portal Foreign Policy Matters
0
Veteran CIA-e: Izrael najesen napada Iran
Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i tu je kraj židovske države
ako bude rata, onda će to biti kraj cio-fašističke tvorevine \"Izrael\". rođena u krvi, nestat će u krvi.
Ma kakav rat dolaze izvan zemljani heheh na jesen sa njima cemo se mi boriti :)))
http://www.imranhosein.org/articles/islam-and-politics/234-israels-next-war-how-soon.html
koliko su pomagali toliko imas zemlje,24% budalo Ne 24% nego 100% Bosne i Hercegovine ......to je moja drzava gdje god da odem i u Mostar i u Sarajevo i u Banjaluku sve je to BIH a ti pogledaj pasos i licnu .......trebate shvatiti da ste cetnitet koji su vam ameri dali i koji ce vjerovatno izbrisati opet kad im bude odgovaralo......Hitler je bio Bog ...da je pozivio jos godinu ne bi danas planeta imala problema ni sa zidovima a ni sa srbima ZEIL HEIL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
koji levati. Ljudi sa malim kit.am.a pa od frustraciju ne znaju sta bi drugo nego ratovali...
(...)Čak 12 od 18 živućih bivših šefova(...) ... ??* \"živućih\" *??... Boze sachuvaj :))) Ostatak necu komentarisat... i\'te ba spavat\', sta vam je ... ^^
zidovi popise krv amerima-na slamku...ameri jedva cekaju da neko unisti cifute...u slucaju rata ameri bi pomogli iran-vojnom opremom...nestanak izraela znaci da bi ameri opet bili najjaci-sljedecih 200 godina... jak izrael-slaba amerika,to su ameri napokon skontali,zato su poceli da se ogradjuju od njih...
Hajmo svi u odbranu Irana ! MIslim jel, da se Dodo i dragi nam Hrvati malo rasire. I ako slucajno pobijedite nemojte se vracati boga vam, nama vas je pun k.rac.
Jos jedna cionisticka misija.Sve su razorili na podrucju u i oko poganog Izraela sad je red na Iran.
@ja odakle si ti i gdje si bio 92-95 i kolko si imao godina tada ??????????
ako bude rata muslimani ce ga pop_usiti kao i uvik ;)
Hićo je Zidovima bio tata mata....trebo ih je sve potamaniti....maMu im J.E.B.E.M.
Judgement Day is very very close...
ja sam glupp ko k-u-r-a-c jer sam devijatni re.tard, koji je razultat pijane orgije u kojoj su moju ma.micu gu.z.ili svi na derneku prisutni
je li to onaj brod oruzja koje je trebalo braniti srebrenicu pa ga alijin zet bakir proda hrvatima??? koliko su pomagali toliko imas zemlje,24% budalo.
@@the end, pozabavi se ti svojoj krstaskom logikom, ne zamaraj se Bosnjackom. Bosnjaci su dokazali da se znaju brinuti o sebi u trenutku kada su krstasi poput tebe ostrili sjekire. Prezivjeli smo i javi smo nego ikada prije.