Komentari (377)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka njima cast, mi ne mozemo okupiti 1000 ljudi, a gore nam je 1000 puta nego vecini njih.
Skupićemo 1000 kad turska vojska opet krene na Bosnu. Ali biće prekasno jer će milion poturica ispranih mozgova skandirati svome Sultanu i dočekati ih kao osloboditelje.
...sloba sloboda je imao mitski miting na ušću. ako deset puta brojniji turci ne mogu organizovat "događanje naroda" u rangu miliona, bolje da se i ne fataju u kolo.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Ne gotivim ga, ali je činjenica da nijedan europski predsjednik ne može okupiti ni desetinu.
Može Putin i više. Ali samo zato što je sad zasad gori diktator. U zdravim demokratijama ovakvog delirijuma, opsjednutosti vođom nema. Najsposobniji zapadni političar u posljednjih 10 godina, njemačka kancelarka Angela Merkel, je prema istraživanju od prije 3 dana dobila povjerenje 47% građana Njemačke. Da je takva u Bosni i da radi s našom ekonomijom ono što radi u Njemačkoj, mi bi joj kipove pravili. Ali ne zato što ona to zaslužuje, već zato što smo mi toliko udareni u glavu. Ko i ovi Turci.
sodi@ Istina. ali ono što znam je grozno. recimo samo ovo-sin mu je oborio cijene nafte u europi, trgujuči sa IS-om. Zamisli vozni park od 10 000 cisterni.....u privatnom vlasništvu....
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
- državni udar - izljevi patriotizma - mahanje zastavama - opozicija i pozicija zajedno - svi smo mi Tito i Erdogan - šehidi protiv šehida I na kraju ne može Turska u EU. Pa nije ni čudo , ovoga nema u EU ! Njima je jedini stvarni bog novac i nemu služe i predsjednici i narod i država i vjera i stranke.
Gazimestan, još kad se uvede smrtna kazna - raspašoj!
evo čitam i u Banjaluki bio kontamiting...
Zar kontra svojoj krvi..
Mani se suplje price Klix,jeli Bake bijo prisutan?
MOOOOOOOŠNJOO NA INFUZIJI -http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2016&mm=08&dd=07&nav_category=78&nav_id=1163422 -http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2016&mm=08&dd=07&nav_category=78&nav_id=1163402
Koja snaga i jedinstvo. U PC - u izadje 1000 ljudi i Baja pjeva " Ne moze nam niko nista... ". ccc
Tacno se bojim da ce nestati aparata zo komunjarska, cetnicka i ustaska govna...
Došo bi i Bakir, ali poziv Sebiji da se nađu u VIP salonu sarajevskog aerdroma greškom opet otišao ... Draganu Čoviću, pogledaj link ako ne vjeruješ : http://www.kurir.rs/region/bosna-i-hercegovina/sta-je-bakir-hteo-da-kaze-izetbegovicev-sms-zeni-otisao-draganu-covicu-clanak-2288031 Naravno dešava mu se i obratno: SMS poruka Draganu za sastanak u Konjicu otišla ... Sebiji !!
Ima i bilo je razni diktatura i diktatora, što novih, što starijih, manje i više poznatih, pa od novijih prednjači Kim Jong Un, koji je presudio svom tetku u grupi od dvanestorice i izvršio kaznu, na način da je tri dana izgladnio 240 pasa i ove narodne neprijatelje poskidao gole i pustio pse, koji su ih brzo pojeli, a koliki i kakav je Erdogan diktator, za šta ga terete, to če se u daljnjem postupku razjasniti, ali nesumnjivo najopasniji diktatori su oni koji zadužuju narod kod MMF-a.
bravo Turska bravo muslimani !!!
Ima li nam gdje naseg sultana El Baketa..
Haha, gdje su oni sto kazu ne voli njega narod.
...masa je itekako voljela slobu. čak i onda kad su im penzije spale na 50 eura. masa je čudo...
Eki poltrona kako se uvlace u pakash.
Jel' oVelezu iko ista prico, majke ti?
e ludi ste.
@Klixan Nikad se ne znam moj Klixane. Bit' ce valjda nekog selameta.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jos kad bi mogla sve da lijepo snimi i upakuje rahmetli Leni Riefenstahl!