Zbog krvavog napada u Norveškoj
0
Velika Britanija: Muslimani pojačali mjere sigurnosti
Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja treba se cuvati KRSTASKOG TERORIZMA
kod nas vise ne smiju. j.e.b.a.l.i smo ih prije 20-tak godina.
@, četalj to ste vi takvi. mi nismo. eto ti dokaza da nismo isto pleme.
Vi Bošnjaci muslimani, koje ste vi šugetine, mora da uživate nad ubojstvima tih Norvežana koji su uz ostale masovno i vas primali u izbjeglištvo. Treba dotične sve vratiti u BiH.
Utjeha nije bit predhodne poruke,vec jednostavno objasnjenje da se bolesne tvorevine kakva je gdin Breivik,kao i svi ostali monstrumi ne mogu zvati Hriscanima,a tako ni Muslimanima,ni ostalim vjernicima.Ovo stanje svijesti ima velike veze sa ubjedjenjem,a to je nesto drugo od vjere.
E baš ti hvala na riječima utjehe Mnogo si nam pomogao u Srebrenici. Tvoje riječi će nam biti od ogromne pomoći kada se sutra nađe neka budala da raspali po nama dok budemo klanjali namaz.
Gospodin o kojem se prica nema nista Hriscansko u sebi,kao ni bilo ko drugi koji podrzava ili cini bilo kakav oblik nasilja !!! Pravi Hriscanin nikada nebi nanio zlo drugom bicu.Pravi Hriscanin zna da smo svi u Bogu jednaki.Pravi Hriscanin zna da je Bog PUT,ISTINA I ZIVOT i da je Njegov SUD na ovom i na onom svijetu. Problem nas ljudi na ovom svijetu jeste sto mi preuzimamo ulogu Gospoda naseg,bez obzira kako ga mi nazvali.I Ljubav je sustina Hriscanske vjere ! Nazalost,malo je Hriscana ostalo,ubile su ih probudjene zvijeri u njima samima .
@Pretorian Nadam se da iza tvojih rijeci SLIJEDI djelo. Na primjer: Masovno ubistvo srba i hrvata recimo U Beogradu respektivno Zagrebu.... Takodjer se nadamo da ce sto vise \"ljudi\" slicnih tebi javiti i UCINITI isto. Naravno tako ce te sprijeciti islamiste....
@Pretorian magarac, nemojte ovakve zaustavljati. Nama super, pobicete sami sebe..hahahahaha retardu jadni
treba se cuvati islamske opasnosti. To je zlo svijeta.
jes vala kumašine evo strah me iz Karačija otići u Lahore da se neka budala ne raznese.
treba se čuvati kršćanskog terorizma,eto svaki dan se raznese neki kršćanin u pakistanu i iraku cccc,a,šta ba rade ti teroristi kršćani-evo opet danas u jemenu...
Naši genocidaši našli pobratima u dalekom Oslu. Misery needs company.
Zatucani ti si malo zamenio nase popove sa katolicima jeli zat.ucani ili si nas mozda zamenio sa tvojim bal.ijama... Napisi bacha bazi u google da vidis sta rade tvoji veliki muslimani
ako te pop nije mazio dok si bio malii, ne znaci da ce te sad htjeti ko mlado musko, jer prosipas nebuloze po forumu.
Ovo je tek početak zapamtite. prljavi islamisti misle da ce na nacin ko siptarska ga.mad bez problema zauzmu evropu.MALO MORGEN! OVO JE TEK POČETAK!!!
kršćanski fundamenatlizam i teror nazivaju bjalački nacionalizam ne vjerovatno kakve jezičke akrobacije