Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nego tako i treba kome se ne svidja MARS NAZAD u vukojebinu iz koje su dosli, neka idu u super bogate islamske zemlje :):):)
Nego kad ti se uvalim mami i sesti u bradato medjunozje masakr napravim
zarija tidubokovic zarij-em ti-duko-ovi racku seki i mami u stau to je moj mac kojim se borim :):):):) Hebale te sve vehabije ovog svijeta pa im ga onda popusi :):):) ista govna kao i tvoj stari chetnik jos i ratni zlocinac :):):) Hajde ispricaj ti nama sto ste pobjegli u smrdiju :):):)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
dugo me nije bilo na klix-u, ništa se nije promijenilo, i dalje vlada ljudsko dno, mržnja, netrpeljivost, čini mi se još gore, ova dvojica ispod mene su očit primjer :)
Bilo je i vrijeme.
...samo deri...koga god si pustio u kuću, dao mu hljeb i poso...a neće da ti poštuje zakone, tvoj kućni red i pravila igre... samo uzmi i deri pasoše i vraćaj odakle su došli!
i tebe će iz Slovenije :)
...ne brini ti zvornik za mene! nisam ja glupa liska :-)
PRIKAŽI ODGOVORE (14)
Kad odete gdje vani, bilo ko, gledajte da radite, zarađujete, da se lijepo provedete, ako ste vjernik, praktikujte to i nikome ne nametati svoje, a sve ostalo neka se dešava tamo negdje ;)
Fati su nudili milione, nije pristala, nedavno je izjavila da njenom smrću neće nestati borba, jer ima 18 nasljednika koji će to nastaviti :)
Kako te mogu kontaktirati? Imaš li dokaz da posjeduješ oružje?