Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tako da \"civilizirana\" evropa nema problema sa muslimanima.
Dosta je u EU bijede i fukare. Turci bi samo ucinili europsko siromastvo jos vecim. I konacno turci su lijeni ko i braca im arapi. Nikakve hi-tech industrije, samo trgovina. Izuzev Istambula sve ostalo je kao Zimbabwe. Nas Kakanj je ko Svica za turske kasabe.
Svasta se kolibr nadivani.Pajdo zaboravio da USA u turskoj ima vojne baze,a oni se bas nedaju lako istjerat. Zaboravoi ovaj pricljivi da ima 30 miliona Kurda u TR.I DA BIH IM AMERI MOGLI DAT ORUZIJE I MALO LOGISTIKE i eto ti rata iducih 30-40g na bilskom istoku. Tamo USA vedri i oblaci u svim sferama.
Kakva ba Švajcarska ? Za tvoju informaciju Švajcarska nije u EU, očigledno nisi znao. Tri puta u zadnjih dvadeset godina Švajcarsci su imali referendum o ulasku u EU, i sva tri puta glasali protiv.
Treba se poštovati volja turskog naroda.
@kolibr mozes li preiblizno izracunati koliko bi to bilo stanovnika. e sad fino pogledaj koliko je na toj teritoriji razlicitih naroda,plemena,jezika...pa onda samo pomisli koliko je nas u bh, samo tri naroda, jedan jezik,...toliko zajednickog-pa se \'nemeremo\' dogovoriti ! mislim da idealiziras previse.a, i nafta je pogonsko gorivo koje ce za kratko vremena biti prevazidjeno.
Pa i ne pripadate Evropi,stoko primitivna..držte se Azije..
Ne daju njima turci drzavu iz inata nesto ko mi Srbima. Da nema RS-a mi bi imali standard ko i Hrvatska
Mi smo genocidni,a vi ste cvece. Ma dusice drage
Mi smo genocidni,a vi ste cvece. Ma dusice drage
Turci da su pametni bi dali Kurdima pola države pa bi druga polovica u 10 godina imala standard veći nego Zapadna Evropa. Istočno od Ankare je samo trošak.
Pa ni vama ne daju i EU nepismeni srbo-hrvati, je li vas iko obavjestio da niste u EU? Sta ce im primitivni zaostali balkanci genocidasi.
Ali nemozes samo biti u kafani i kaficu a ocekivati da neko drugi radi za tebe.
Nemoramo nesto posebno puno ni raditi da bi imali normalan standard, ali isto tako imali i zivota za kafane, kafica, rekreacije itd.
I da se smanji nacionalisticka retorika i problemi i da se udruzimo a ne da radimo jedan protiv drugog. Jer svi smo Bosanci. Imamo relativno malu populaciju koju kad bi se stvari odvijale naprijed bi lako zaposlili. Nije to neki problem. Organizacija je glavna.
Nas najveci problem je sto mi cekamo nekog sa strane da nas voda za rucicu. A samo da pocnemo razmisljati i truditi mozemo napraviti solidnu drzavu.