Komentari (186)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sreca pa smo niko i nista
Fakat :)
ima onaj vic, dosle svabe u sarajevo pa ubijaju jednog po jednog gradskog vidjenijeg covjeka, ubili gradonacelnika, pa predsjenika opstine, pa ovog pa onog, a to sve kao prica Fata Muji, i na kraju ga zagrli i kaze mu - moj Mujo, sreca pa si ti niko i nista e tako i mi :)
Rusima je nekoliko puta receno da prestanu letjeti preko zracnog prostora Turske i EU. Ruska arogancija je doslovno srušena a ne avion Čak i podržavam Rusku intervenciju u Siriji, ali nakon milijun ulazaka u zračni prostor po Europi, buzzanje NATOvih brodova po Crnom moru, invazije Krima, bombardiranja Ukrajine preko granice, vikend vojnika u Donbassu i puštanje istih preko granice da napadaju na drugim frontama zasluzili su ovo
A ja vidis mislio da i Ameri (NATO) i Francuzi i rusi imaju zajednickog neprijatelja. Taj avion nije napao tursku. A kad napadne cuce se. Cista provokacija.
Su24 avion vrijedi oko 25 miliona dolara, sve placeno od strane ruskih poreznih obveznika.
Ako iko misli da bi turska ovo smjela uraditi bez Americkog odobrenja onda je stvarno naivan. Ovo su Ameri oborili Ruski avion da pokazu cija je to zona uticaja . Kraj
Svih 28 članica NATO-a obećalo je da će pružiti odgovor "svi za jednog, jedan za sve" na bilo kakvu vojnu prijetnju ako neka članica aktivira Član pet, ukoliko je napadnuta, prenose agencije.
<3 :P
Ne mogu srećo nikako bez jezika. Evo zamišljam kako bih? :)))))
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
treba pricekat zvanicno objasnjenje ba. ko zna sta se desilo, mozda su ga presreli, trazili identifikaciju nekoliko puta, poslali upozorenje po pravilima vojne avijacije. ovaj sutio i turci postupili po nato proceduri.
Kofere spremam i tražim kartu a australiju.
otići negdje gdje se ne isplati bacat atomsku...neki otok u Pacifiku, naselit se i posijat krompir
nato članice, čkepi ste ako ne stanete iza turske :)
Koje NATO clanice?? Pa Francuska je upravo sklopila savez sa Rusima. Koje su to "sile"? Turska je napravila glupost. Da ih rusi sada rasture ne bi NATO ni okom trepnuo.
Turska ce odrati Rusiju jos ce im se i cifuti pridruziti ee moj ti semitski narod ce unisiti te jazide sa kavkaza...
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
http://www.dailymail.co.uk/news/article-3331846/Teenage-Islamist-poster-girl-fled-Austria-join-ISIS-beaten-death-terror-group-trying-escape-Syria.html ajmo kklix kasnite breeeeeeeee
Ovo je najpametniji potez Turske otkako je Sultan otiso u Instambul .
Zakuhavenzi.
Polako se kristališe ko je na čijoj strani.
Na Putina je sad red,ozbiljna konfrontacija,kakva su vremena dosla moze svasta iz ovoga da se izrodi,ne spominje Papa iz Vatikana djaba, da su ovo samo djelovi treceg svjeskog rata ..gluho i coravo bilo..!
Papa uzeo spremio svvecani tron i kokice da gleda 3 svjetski rat ...!!
Sad pravac na dva tri turska vojna aeropdroma i to iz Kaspijskog mora, pa da vidimo nastavak.
Odrad ce ih Turska malo im je ono 100.000 kopiladi sad hoce i Tursku teritoriju mislim da je posteno sto je Turska napala ove uhljupe od rusa nema smisla da se kurce...:D
eto rata