Wolfgang Schussel
0
Valentin Inzko je nada za BiH
Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Što se ti fataš Njegoša našeg najvećeg Crnogorskog pesnika.Mi smo suverena i nezavisna zemlja i vi iz RS-a sa nama Crnogorcima nemate ništa a pogotovo sa nama iz Cetinja.Ja za Banjaluku nisam ni čuo.Gdje ti je to. Čuo sam za Pale gde bio najveći izdajnik i sramota našeg naroda Radovan kukava mu majka.Nas više ne mešajte sa vašim poslovima.
REPUBLIKO SRPSKA, VOLIM TE ! SRBSKO SARAJEVO raste li raste.. http://www.panoramio.com /photo/8471889 http://www.panoramio.com /photo/4317488 http://www.panoramio.com /photo/4316961 BANJA LUKA glavni grad RS raste sve veci ljepsi cistiji a njeni gradjani srecni.Evo na hiljade slika izgardnje i fotki BL http://www.skyscrapercit y.com/showthread.php?t=54593 3&page=45
E ja nam nade...
@@@@ 23.08.2009. u 20:41 Niko krupno ko turcin/POturica ne laze tako rece Njegos jos pre 200g U Sarajevu jedna cijela Banja Luka (Srba)je proterana nekih oko 180.000 Srba.ISta stvar je u Tuzli Zenici ili bilo gde gde je muslim-islamska vlast. ovo je cinjenica 100% a popis sledeci ce dokazati sta kazem.Posle Dejtona RS je prva ispunila zakon o vracanju imovine svakome kome je oduzeta.Muslim deo Pederacije JOS nije kao npr.u Sarajevu gde je mnogim Srbima i SPC uskraceno pravo da im s evarti oteta imovina kao npr.zgarda bogoslovnog tj.ekonomskog fakulteta i jos mnogo sta.Sto s etice zajednickog zivota s vama muslimanima/hrvatima NIKADA vise daleko vam vas brlog/kuca bila.Nalet vas bilo srbski neprijatelji(dokazani bezbroj puta).
NAJVECI PROBLEM JE INTERNACIONALNI PEDOFIL I TERORISTA REIS CERIC KOJI ROVARI ZAJEDNO SA COPOROM SVOJE RETARDIRANE SEKTE
za mrkan....jutros ti je ta marva prcila djete....
hocemo dodika kao bosanskog premijera unitarne nam bih.
Daj ba Inzko,otvorte te granice prema EU i svecete rijesiti za 2 godine.
@Salih: Gospon Salih kada ste to vi bili u Banjaluci,Tuzli,Zenici,Mostaru,Sarajevu.U Banjaluci kao i u većini RS-a nije bilo ratnih razaranja.Nisu uništene ni opljačkane fabrike od okupatora, nisu popaljene kuće stanovništva (osim nesrpske).Banjaluku smo gradili svi poslije zemljotresa i ne samo gradili nego iz samodoprinosa pomagali i materijalno njeno stanovništvo.(što u novcu, hrani, odjeći, obući, kućanskim aparatima itd...).Tada se nije gledalo ko je koje nacionalnosti sve do 92 godine kada je uz maltretiranja, ubistva,prijetnje protjerano gotovo cjelokupno nesrpsko stanovništvo i to uz potpis o odricanju cjelokupne imovine.Ako pratite vijesti iz BIH isto se dešava i danas sa povratnicima koji se na razne načine primoravaju da i drugi put napuste ovaj grad i RS Stanovništvo srpske nacionalnosti potaknuto ponašanjem svoga vožda i vlasti RS-a. neprijateljski i sa mržnjom se odnose prema drugim narodima.Mislim da vam je jasno i iz ovih komentara na ovom sajtu.
I muslim deo pedearcije \"napreduje\" na svaki nacin evo jednoga od mnogih slicnih primera. http://www.dnevni-list.ba/index.php?option...3&Itemid=12 Ovaj slucaj je iz srednje bosne mmmmm garant muslimanka/i i kaze ovo je samo jedan od mnogih slicnih slucajeva u srednjoj bosni gde su uglavnom muslimani i pokoji Rvati .Srbi su iz srednje bosne odavno protjerani/pobijeni dakle MORA biti da su muslimani. Eto tako je situacija s Mujama gde su oni vecina i gde imaju vlast i sve ostalo. Sledom ovoga primjera kojih ima ohohooo tako ce Muje da nastave da zivotare jer nizasta nisu sposobni a hoce islambosnu na cijelom gruntu tzv.\"avnoj\' SRBiH. Nema vise bagro parazitska dzabane s Hriscanske grbace.Jes ima jos ponesto nazalost........od onih tzv.\"zajednickih institucija\" ali samo polako i tu dzabanu ce da vam ukinemo s nasih ledja srbskih.
pusi pusi
@salih Sereš, srbine!
NEMA NADE ZA BOSNU I HERCEGOVINU...NADA JE BILA PAMETNA I 1991 EMIGRIRALA U AMERIKU...
Ne sumnjam , cigani navikli da im drugi rade i udjeljuju sadaku.
nije nista bolje..ali oni sute,ne placu, ne tuzikaju, ne traze donacije, hoce da uzmu kredite od MMF, sve sto je vazano za ekonomiju prihvataju odamh,auto put do gradiske je napravljen [ako niste prosli onda ni ne pricajte], Banja Luka je velegrad za Mostar, Tuzlu i Zenicu [a to je bilo to prije rata, selendre].. i to sve bez donacija od zapada ZAPAD hoce takvog siromasnog rodjaka, koji ne moli za pare, koji zivi siromasno ali se proteze onoliko koloko moze a ne rodjaka koji moli pare da bi sebi kupio nove NIKE patike.. nevjerovatno je kako to ljudi u Bosni nemogu da skontaju .. I da dodam i dan dans srpski rodjak je sirmasan u odnosu an muslimanskog , ali za razliku od muslimanskog on nesto pokusava, ne place i ne trazi dzabaluka...