Šesti izvještaj sekretaru UN-a
0
Valentin Inzko: Bosna i Hercegovina politički stagnira
Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
INCKO IDI U TRI PM
Kad EU-a KAZE da se mora, onda se mora..... EU-a vec godinama podrzava unistenje drzave Bosne i Hercegovine.....to je ta realnost koju BOSANCI dobro znaju.!!!!!! Da Bog da vam srbi unistili cijelu Evropu.!!!!!!
Naravno da stagnira kad je Incko, zajedno s Amerima, u Vladu postavio reketaše, pljačkaše, atentatore i crnokošuljaše, sljedbenike fašista. I sad se on nešto ko ibreti? Smiješno. On napravio sranje i sad se ibreti. Čuj Vlada funkcionira? Hahaha, gdje to, života ti Incko?
Inzko bolje ti je bavi se statutom mog grada.
Jel ovo Inzkova cestitka za Bajram..:))
Boli ga nachu,plata uredno lijeze...a on ponekad izbaci ovako pametnu,rodila ga tetka..
\"I bez obzira što je primaran sastojak otrova za miševe i žohare, on je također glavni sastojak anestetika, hipnotika i psihijatrijskih lijekova te također vojnih NERVNIH OTROVA! Zašto je onda tako nešto dozvoljeno da bude u našim pastama za zube i pitkoj vodi?\" http://matrixworld-hr.com/2011/10/11/istina-o-floru-%E2%80%93-sto-bi-svaka-majka-trebala-znati/#more-2785
Da malo vise cita Kissingera znao bi zasto mu je trud uzaludan.
Eh da je samo politicki ,nego nema u cemu ne stagnira ,kada bolje razmislim nikada nije ni bila napredna ,kako i bila ,pogledajte samo \"glavni grad \" i sve ce biti jasno ! Leglo mahalaca,primitivaca i papaka,kriminal i primitivizam ! A streme kao Europi , zemljo otvori se ! Incko otkriva \"toplu vodu \" !
Za ovu konstataciju treba mu dati Nobelovu nagradu!
svakog dana u svakom pogledu, sve vise stagniramo. svjesni smo mi toga, na mora niko reci. nazalost nista ne cinimo da bi nam bilo bolje. neka nam je Bog na pomoci.
zahvaljujuci jednim dijelom i samom Inzku. Zatvara oci pred obstrukcijama koje dolaze iz VECEG entiteta i to vec uveliko otvoreno .
zahvaljujuci jednim dijelom i samom Inzku. Zatvara oci pred obstrukcijama koje dolaze iz manjeg entiteta i to vec uveliko otvoreno .
za poluditi. do kada ovako?
ma boli inzka briga on prima placu samo taku...