Novi Visoki predstavnik
0
Valentin Incko spreman za BiH
Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma kakav Incko, kreten obicni, treba nam AMERIKANAC, kao sto ce i biti, SAD ne zeli Incka!! Znaci da nece ni biti VP!
Nije administracija SAD tako naivna ,ovaj nije ni postavljen a lakta se i govori neistine,jer je vec kupljen.Rusi su izjavili da su ga oni kandidovali ,dok je Dodo u to vrijeme bio u Rimu kod dokazanog mafioza Bjelloruskonija i pazario italijana.
@sany: posteno i istinito!!!!
I sta ima novo!?
stoka ostaje stoka dok ne dođu nove generacije ništa od države
sarajevo-x: nije \"Klajne cajtung\" nego \"KLEINE ZEITUNG\"...ne mozete biti tako neozbiljni VALENTIN INCKO-u cestitam od srca! vjerujem da je to najbolji izbor kojeg je EU Komisija mogla napraviti...konacno cemo imati pravog visokog predstavnika koji je poznat po svojoj filantropiji i humanitarnom radu. DIVNA VIJEST NA OVAJ DIVAN DAN!!! :)))))
spasite nas!!!