Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Draga Janet Rucker, jeste da udara na psihu, ali je to samo prirodna katastrofa. Zamisli draga Janet da ti tvoji zemljaci uvode demokratiju dvadeset godina. Budi sretna pa samo kiša pada.
Cuj, samo kisa pada. Jel ti citas tekst ili samo od frljoke ostavis komentar. Vidis li ti koje stete napravi vjetrusina. 1 800 ljudi je prosli put poginulo. Kuce porusene, fabrike, lomi i satire sve pred sobom, to su nesagledive posljedice. Ubo si da je prirodna katastrofa a tvoja aluzija na demokratiju je vasa odluka. Razlika je ogromna.
kod nas da ovako kisa pada, ne bi se oporavili 50 godina, ne bi nam trebao rat ni nista drugo.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Zao mi je sirotinje, koja ce i ono malo sto je imala izgubiti i nece nista dobiti zauzvrat, dok ce ovi jaci lako napraviti ponovo sebu
sto ce ti biti zao sirotinje? Bogataše velicas, isto kao i ta sirotinja. Kada prođe stranački lider pored tebe, nije ti svejedno, a sirotinju i ne pogledas. Nije li tako? Pa vjetar je. Ko rukuje vjetrom?
Ova sirotinja ima para da napravi jos jednu Ameriku, ako sta ovoj bude
Dlušam i ove reportere sa terena kod nas kada izveštavaju kao i na nekim TV pa to ne zna rečenicu sastaviti bez... eee.. aaa nešto između o i u..., nešto kao da su trčali pa malo drame u običnu reportažu, šta je ovo, jbte prije se znalo da spiker, reporter bez greške mora govoriti sa ugodnim glasom, ovo krešti da slušati ne možeš,toliko su u svemu kriteriji pali da je užas
Ko kad im je sve plastično i kuće od stiropola i letvi, planina plastična, sve ko kula od karata nema betonske zgrade i gradnje kako treba
I ovaj New Orleans Bogom uklet. Ne zaobidje ga nijedna oluja, tornado, tajfun, orkan .... Haos.
SalkoVulkanizerhehe prije 13 sati MAMICE NE VRACAM SE U KONJIC BUILA SA NA REDJALJKI DAJ MUDRI SAVJET KOME DA SE NAKACIM NA KUCU IDE DUUGI LOCKDOWN KRAVE CE PADAT IZ NEBA, BIL NEKOM IZ OPĆINE ONI CE DJELIT LOPATE DA SE KOPAMO??!?!?!?? TI SI SE NAGLEDALA HURACA PO AFTERIMA U SARAJEVU MAMA NEMA KO TE NIJE PA DAJ MUDRI SAVJET AH DA SLOMILI SU MI LAPA TOPA NA AFTERU STA SAD KAMO DALJE IMAL KO EKRAN ZA Hp!?
Salko tebe je definitivno mama kroz shupaqq rodila i onda si ispao na glavu i udario u beton, drugog objasnjenjna nema.
There is a house in New Orleans
Ovo nije tacno, izmisljotine. Njihov Trump kaze da ne postoji globalno zatopljenje, koje prema citavom naucnom svijetu dovodi do većih vremenskih nepogoda.
Kod amera jos drveni stubovi za razvod elektricne energije
Nema se para,valja ubijat narod po dunjaluku 'boreci se za njihova prava'....
samo nek je po stakorima
puse sve nosi al opet kod njih ne postoji Propuh :D ovo kod nas da se desi oporavljali bi se 10 godina