Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sve po zaslugma!!! nije sav jadni narod kriv ali bar 50% ih je podrzavalo sve ono u iraku i sta ja znam jos gdje im nije bilo mjesto. p.s. ned'o Bog nama nista ovako!
bosnjak e ne znam ko koga j... haveru ja bi rek'o da ih samo ponekad nevrijeme sjebe
jadni ovi u ovoj ameriki....jebu ih rusi, pa talibani, pa korejci i sad jos ovi uragani....sve se okomilo na njih.....a ti floridjanin bjezi ti vamo amlo....na jadranu nema takih sranja
ok hvala
Samo se ti smij tudjem jadu pa ce te opet rat poharat.
Kjudi, nemojte se zamajavati. To je opet Bin Laden izvrsio teroristicki napad na USA.
tampa nije pogodjena vec mjesto juznije od nje. nekih 40tak milja juznije. i broj smrnih slucajeva je preko 15 (zvanicno). i sada pronalaze zrtve koje su zakopane u rusevinama kao sto je ova na slici.
duni i ovde u sa i oduvaj ovu djubrad sto dalje od sarajeva
nije st pete ni dirnut (nazalost)
Imas vijesti i slike na cnn.com
znas li je li puno pogodjen grad po imenu St. Petersburg (kod Tampe)
sve ce vas pobit tamo uragan ovo je samo pocetak
trebo je proci kroz mjesto u kojem ja zivim ali je srecom promjeno smjer. ovo je jos juce bilo zasto tek sada javljate ove vjesti. zvanicno su 3 osobe poginule i desetine su povrijedjene.
a bush silji za floridu i nabacuje pare dole jer su mu oni omogucili prosli put da pobjedi na izborima za prijecednika..pa sad dok je na vlasti malo da vrati dug jer mu se crno pise morace negdje da ima utociste..
kunem vam se kuce dole na floridi od regipsa sve....