Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja baš naložio u jotulovku uglja, dimi ko elektrana...
Ma boli nas Q-rac za to ! Važno je biti bošnjak !!!
Reko manncini Edinu da manje graha jede,da da svoj doprinos protiv gasova! A vidjestel sto sam se bez stele uvalila,i na poso i Mirzi!
shupci, nemojte se previse uzbudjivati oko klimatskih promjena,... uskoro ce nam Nubiru svima rjesiti probleme vezane za planetu Zemlju. zasluzen kraj ove pogane \"civilizacije\"!
Boli me uho , imam garanciju za poslije , samo ne znam ko je ovlašteni servis.
Malo sam se raspricao decki pa oprostite. Mi rabimo neke fraze a da ni sami ne znamo sta znace. Znate decki, svecenik nam rekao da sto vise koristimo sTol.NI, majorIZIRATI i slicne idiotizme. Idioti smo priznajem ali dika nam je to jer mi smo rimske sluge i papini pe.deri. Mi imamo novce i radimo tj sverceri smo i crimosi na veliko.
@hrvoje ...\'oćell bit\' i tradicionalni skokovi s križa u more? :)
To sa vlasnicima me uvijek cudilo kako ovo dopustaju, al nemam sad vremena objasnit sto tocno jer me zena salje po burek...dovraga...ćeraćemo se mi jos...:))
Nema podjele mostarske rivijere,, jedan covjek-jedan glas....:))
Jos nesto Hrvoje, opet nisi u pravu. Sada glede ovog portala: ovaj portal veze nema sa \"boshnjashtvom i sherijatom\". Pogledaj samo, pocev od vlasnika pa do Naslovni.ce . . . sve je \"s.tol.no\".
Davno sam rekao da se ne trebamo svadjati oko Neuma i obale jer ce to vremenom djavo odnjeti. Jedino se nebih slozio s tobom oko \"turistickog i luckog sredista. Posto je MoWest geografski zatvorena sredina i nema prostora da se siri u poredjenju sa East gdje je veinom sve ravno i otvoreno od sjevera prema jugu. Zato treba poceti graditi marine i vezove u okolini Blagaja.
Periodična zagrijavanja i hlađenja atmnosfere su ćesta pojava,uvjetovana višim silama a ne ljudskim faktorom. Pa koliko je samo arheoloških lokaliteta starih 2-3 hiljadae godina pronađeno na jadranskoj obali a sada su par metara ispod površine mora.Da li je i za to kriva prevelika upotreba fosilnih goriva naših predaka u kamenom dobu. Sve je to politička igra koja se vodi iz više razloga. Da se u bogatijim zemljama u kojima polako nestaje srednja klasa skrene pažnja sa ekonomske problematike. Naravno Zapad koji je većinom istrošio svoja fosilna goriva ne želi energetsku ovisnost od arapske nafte i naroćito ruskog gasa. Primjera radi Engleska je poćetkom 20-st za 3-4 godine iskopala i sagorjela više uglja nego Bih od dolaska A-U do danas. Tehnološki napredniji zapad sada želi da prodaje skupu zelenu energiju vjetra i sunca jer su ponovo poveli i u drugoj fazi energetske utakmnice. Kada oni manje razvijeni ovladaju i tom tehnologijom i nju će proglasiti prljavom.
Moram kopirat tekst svaki put kad nesto pisem, da mi ne propadne... Al dobro, to je valjda draž pisanja na portalima drzava trecega svijeta...
@@commie ...znam...jer je \"stručnjaku\" najlakše bilo zviznuti \'like\' operator :)...šta zna dijete šta je ozbiljan softver...
Nije mat.ernji nego ma.ter, zbog psovanja.
@hrvoje ...zabranjena je i \"m.a.t.e.r.nj.i\"...naprosto, \"genijalan\" word filter :)))
Nemres vjerovat da je s.t.o.l.n.i. zabranjena rijec na Klixu. Haha, i onda se cudite sto nitko ne zeli zivjet s vama u istoj drzavi, a provodite šerijat i na j.e.b.e.n.i.m komentarima ispod clanaka... Azija, rekoh ja...