Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pošaljite ih u naše državne institucije pogotovo onim što na šalterima rade. Treba batinama onu nafuranost i nadmenost iz njih izbiti
Aha znaš šta bi se ovo buldogu desilo da udari kinesku državnu službenicu po guzi....zaštićeni su oni ko polarni medvijed....ovaj je ovdje uhavtio da batina običnu kinesku sirotinju u tome je fazon...PRIVATNIK jednostvno!
hodali bi ko Cersei gola bosa i ošišana
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
...kad čujem "teambuilding", znam da imam posla sa vrsnim idiotom.
A Kinezi investiraju kod nas..boga mi biće i šišanja i brijanja..
Ahahahaahahahahahahahahahshahah ludilo...
Nedaj boze da ovakvo pravilo kod nas u BiH poslodavci uvedu, uzeli bi puske i sve bi pobili.
Uposlenici su najmanje krivi ako je poslodavac obicni konj. Zbog ovakvih stvari ce ljudi zauvijek bjezati u Zapad a ne u Kinu, koliko god ona ojacala.
da postoji mogucnost pa da u BiH uvedemo ovakav zakon i obicaj za politicare,vlasnike firmi i direktore pa da vidimo onda ko ce i kako raditi,a kaznu sprovodi narod kao nagradu za dosadasnju torturu od strane gore navedenih
Taman nek pocnu novu karijeru u avonu. Skonite reklamu iskace mi i ispod kreveta, sta vam je vise?
e sad cemo vidjet cija majka crnu vunu prede veli sef tung na sto je uposlenik lee u sebi pomislio 比奴隸好墳墓
jadni ljudi.. koliko ih ima i jesu samo brojka u ocima poslodavaca i kapitalista
HEBENI KOSOOKI
..izražavam zabrinutost😂😂😂😂
@OtokaBoy- čega?