Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa i Nijemci su ljudi od krvi i mesa. Ovo samo pokazuje da od korupcije i kriminala genetski nije imun niko, samo jak sistem moze preduprijediti i sankcionisai ovakve zloupotrebe.
ne treba se nasladjivati ili rugati cinjenici da i na \"zapadu\" ima kriminala (sto je barem svakom logicno razmisljajucem covjeku ionako jasno), vec se treba ugledati na konsekvence koje ce se u jednoj pravnoj drzavi poput njemacke sada desiti. u tome treba uciti od njih.
kontrole posade avio kompanije su vise nego smijesne....nama je bio dovoljno reci da smo posada te i te kompanije i kontrole na granici su gotovo pa minimalne...ulazak u BiH je formalnost gdje se samo pozdravimo sa granicarima i udjemo, u ostalim drzavama takodjer su kontorle bile minimalne...nije ni cudo sto su to neki zloupotrijebili
e aferim švabe
А јесте и јадни јбт.
Nas Bosanski mentalitet. Derpe se ruga silovanom.
-Pa nije to nista ,ovamo ti je svaki peti obrtnik koji ima imanju firmu,a pogotovo ovio sto se bave trgovinom ne prikazuu pravo stanje godisnjeg profita zbog poreza .Pa sve malo malo ,na tv ,vidimo kako ih uhvate kako prenose (€)ure iz Njemacke put Scwice Austrije u njihove banke ostavljaju,Ali koga uhvate toga oderupravo!
koji idiotizam, pa da nema kriminala u njemackoj, ne bi im bila potrebna ni policija, samo u njemackoj nema stvari tipa \" babo babo, de nazovi hamu u policiji da to sredi \"
10.000 eur u kovanicama! posto je kovanica od 1 eur teska 7.5 g, znaci jadne stjuardese su teglile 75 kg plus jos licni prtljag?
Stjuardese pošaljite ovamo na informativni razgovor...kancelarija 45
Bravo maheri
kraljevi,trebalo se naraditi za tih 20 miliona, svaki njemacki politicar ima visi godisnji prihod...
http://www.bild.de/politik/inland/betrug/bei-bundesbank-und-lufthansa-euro-millionenbetrug-17177408.bild.html
Kako to da na Bild.de nema ni rijeci o ovom skandalu. Svaka cast za sax,ovo se zove istrazivacko novinarstvo.
lopova uvijek klepe kad napravi glupost i zayebe ga pohlepa... eh eto sad uzivajte u cuzi glupani
ma nemoguce, ovo se samo kod nas desava, na zapadu je sve med i mlijeko