Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Biden 47 godina u politici mediji ga predstavljaju kao da je nevino bice. Trump 4 godine u politici mediji ga predstavljaju kao glavnog krivca za sve. Moc medija i propagande.
Biden je za 47 godina uradio veliko NISTA, osim 1994. kada je uveo novi Crime Bill sa kojim za zapoceo trajni krug nasilja u crnackim zajednicama. A danas ga ti crnci dizu u nebesa.
Ovo su antife, ne priznaju rezultate demokratskih izbora.
@vinko ako antifa ne podrzava demokratiju, onda su fasisti demokrate pi tvojoj logici.... eee ujo ujo :)
Trump 2020!
politika i predsjednici = reality show za ovce i siromasne
politika = reality show za ovce i siromasne
kapitalizam je sve podijelio....nekome trumpic odgovara nekome ne....narod i drustva su podjeljena
Naravno zele da ga maknuti po svaku cijenu jer im se ne uklapa u planove.
Hiljada demonstranata me zasluzuju prostor ni na americkim portalima...
@BIMDDC200200 "ne"
Idemo Biden Bosna je uz tebe
Vidite koliko su te Demokrate ocajne. Trump vodi u Pensilvaniji Georgia, Sjeverna Karolina, Michigan, Wisconsin. Ovi ga mogu samo podojiti.
Kreteni.