Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SLOBODNA PALESTINA !!!
Vratiti ih odakle su došli.
Palestina sluzi samo da se Jevreji izivljavaju nad muslicima, nikad nece biti slobodna
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovi Izraelci su stvarno odvratni
Palestino republiko ne moze ti nista niko! Free Palestine
Cifuti rak rana ljudskog roda
A bio je Dodik protiv ali to nisu znali, inace veliki prijatelj Izraela :) ;) hahahaha
BOYKOT izrael
Sloboda Palestincima .
Iako po mnogim pitanjima Izrael nije u pravu. Po ovom pitanju je potpuno u pravu. Naime, na tom mjestu je najstarija židovska kulturno-povijesna baština. Židovski hram je na ovom mjestu prethodio muslimanskim bogomoljama punih 1 500 godina. Pa bi u skladu sa tom nepobitnom povijesnom činjenicom naziv trebao biti židovski a ne arapski...
Juden Raus! Arbeit macht frei.... najpoganija mraka...oni i cetonici.... ruse sve sto je kulturno i sto je unesco zastitio....cuj prekinuli saradnju....dirty kikes.... propade plan sa isilom jbg...sta ce sad...
@Kalif mrs krmoglavi prljavi vlahu..... nato vas skoro bombardovao ko sto danas bombarduje isil...na tom ste nivou divljastva....bolesni lazovi...i vi i prljavi cifuti...zivite od mitomanije...
@shimonperes shimon peres ratni zlocinac..... dovoljno receno....
Gospodina koji je bio u pravu su kasno shvatili.
Bravo Unesco. Samo pravedno
Unesco je totalno nebitna organizacija
Nije mi jasno zašto UNESCO ovo radi, ovo područje je bilo dio Judeje, kasnije rimske pokrajine, koju su naseljavali Židovi. Zašto se to ignoriše? Islam je najmlađa abrahamska religija i najmanje je bitna za čovječanstvo, većina stvari koja je proizašla iz Islamske kulture nije bitna nikome do samim muslimanima, barbarima koji su uništili mnoge svjetske civilizacije, građevine, kulturno istorijsko naslijeđe itd. Pa u 2013 su srušili u Siriji ostatke Palmire, 2300 godina star grad!!
majmune, ne lupetaj - kakve veze ima sto je islam najmladja abrahamska religija, kad je svojom naziva cetvrtina covjecanstva? sto onda ne kazes da je i judaizam, iako najstarija abrahamska religija najmanje bitna za covjecanstvo, jer je prakticira samo ukupno15 miliona ljudi? izjednacavas teroriste koji cine svoja nedjela u ime religije sa ostalim vjernicima. posebno ti je malicioznoa tvrdnja da su muslimani srusili Palmiru, a ne teroristicka organizacija ISIS. jesu li svi krscani krizari?
@darkoglazer Jesu, tada su bili. Direktno ili indirektno svi su podržavali i učestovali u tome. Ali križara na svu sreću nema već više od 6 vijekova.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Mile suze roni zbog brace cifuta, svi protiv cetalja i cifuta..jadni oni..
Slijede li preventivni zračni udari Izraela na sjedište UNESCOa u PArizu ?=? Čim nešto nije smješteno u SAD ne funkcioniše baš najbolje ! Sreća dolazi Hillary kao velik fan da malo pomogne ! Izraelu, razumje se !