Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lik je bio genije koji se nije uklopio u okvire društva. Šteta što je završio za ovaj način, jedan od umova koji je mogao mnogo da doprinese čovječanstvu. Da ga brat nije odao, vjerovatno nikada ne bi bio uhvaćen.
Nije brat, snaha je kriva.
embrace nature fuck modernism
Počivao u miru,R.I.P Kaczynski 💔🕊️
čuj terorista a nije musliman, svašta 🤔
Cudo dragi boze da nije nas Mustafa....zar i u njih ima terorista, ja mislio da su oni samo idioti!
Pukao je, ali je shvatio da je civilizacija na izmaku i da smo izgubili ljudskost.. tužna priča
Sve što je pisao je tačno. Otuđenje čovjeka, sloboda, uništenje planete zbog mašina,pohlepe, profita itd.. Ali metod borbe protiv toga je nemoralan i kukavički. Nijedna ideologija nije vrijednija od nečijeg nevinog života..
snahi mater da se spomene ona nasla zvati policiju
Dokaz da i ljudi sa visokim IQ mogu biti budale
Bio je svašta ali budala nije bio definitivno
heroj, ne terorista...
Uvijek su me fascinirali kontravezrzni genijalci kao sto su Kaczynski, von Braun, Heisenberg, Konrad Zuse,Stewie Griffin,...
Asim Sarajlic
To je laž, u manifestu je pisalo Podrška za bracu muslimane u bejha u borbi protiv agresora i 3. navece sile na svijetu ikadaaaa!
Šteta za čovječanstvo
“povredio”?!
doktor matematike o bogte vidio...
Uglješa iz Srbije