Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Orao pao orao pao.
Da li je umro spokojno ili u mukama? Koliko tek duša na savjesti ima ovaj zločinac za kojeg nije vrijedio ni Hag ni pravda. On je jedan od glavnih kreatora svih naših ratnih i poratnih patnji i mozak krvavog raspada bivše države. Koliko je SANU odgovorna za kreiranje, još više je kriv ovaj pokojnik koji je potaknuo Miloševića na krvavu provedbu MEMORANDUMA... Svi oni polako odlaze, a da li će njihova (ne)djela ikada napustiti ove nesretne prostore? Zato narode, pamet u glavu i ne dajte se ponovno manipulirati od raznih (maj)Moona i Inzka koji žive od tuđe tragedije. Ionako smo (svi mi) za njih samo divlja balkanska plemena, a ne ljudi koji zaslužuju pristojan i normalan život... Bogate se na našoj nesreći, stvaraju razdore i pojačavaju tenzije, jer što je nama gore njima je posao zagarantiran i predstavljaju neki faktor. Nažalost, uvijek su među nama uspijevali naći sluge, a narod k\'o narod razmišlja tek poslije katastrofe.
jedan veliki chettnik manje
koga BOLI K.U.R.A.C ovaj forum je postao sranje pravo
Molim vas povedite bar malo računa o tome kako pišete. Lawrence Eagleburger, Charlottesville, Virginija (sic!), State department, Barack Obama, Kissinger, i onda počnete fonetski: Džimi Karter, Stejt Dipartment, Ronald Regan, Henri Kisindžer, Džorž Buš, ali onda opet etimološki - James Baker. Je li problem ostati konzistentan?
kad ce vise onaj chifutchina i chettnicchki lobista kissinger crknut da slavim i da pijem cijelu noc.
nek je crko krmak debeli, od njega nisu ni meslimani ni srbi ni hrvati dobro imali.