Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prihvatljiv dogovor ..ali poslije zatvora.
sta znas jel mlada prvo htjela pa onda dizala sebi cijenu, ovom se dig'o i jbg iz zdravstvenih razloga htio zabit :D
to je nemoguce, imam prirodnu barijeru a tebi je jaro vec zabijen kad si tako plitak - ja sa ovom gore zajebancijom nisam uvrijedio zene vec sam dao samo jednu od mogucih bezbroj nacina na koji se situacija u autu obavljala jel zena ide s tobom u auto zato sto zeli da joj kazes koliko je sati? Alo ba sta si ti neki usnuli romanticar ? Ona je zelila da se upozna i prica na zadnjem sjedistu?
Prihvatljiv dogovor ali poslije zatvora, gdje bi mu jedan čika crnjo pokazao što znači biti zlostavljan
Ovakvim bih radila ono sto oni rade svojim zrtvama :)
AJDE MENE PICKO JEDNA UDARI,ZNAS SAMO ZENE PRIPADNICE NJEZNIJEG SPOLA,AJDE UDARI NEKOG KO TRENIRA BOX,AJDE PICKO SLOBODNO.
Odranije poznat policiji .
Nidje veze... 8 sati igranja igrica na nekoj raskrsnici kao kazna za pokusaj silovanja i premlacivanje. Da je njemu do obraza i casti nebi uopste dosao u ovu situaciju. Smece zatvoriti u zatvor sa nekim crncem od 2m i 140kg (nastrane seksualne orjentacije) pa da ga on malo izmasira...
who iz yu?
"There is NO reason to hit a woman!" http://www.youtube.com/watch?v=AlvvCYUDHrQ
Sta fali, malo je mlatnut' tu i tamo :P
Glupi ste pa ne kontate zajebanciju, al' dobro, ipak ste vi Bosnje
nepismena t je sestra bila kad ga je primala
Bolje da je govno poslala u zatvor nece ovaj pameti doci budaletina je to
U zatvoru će samo naučiti kako ih tući efikasnije.