Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Turskoj nije mjesto u EU iz prostog razloga što uopšte nije u Evropi osim jednog manjeg dijela kojeg je izdejstvovala podizanjem bijele zastave nakon čega je uslijedio Sanstefanski mirovni sporazum u suprotnom Rusi bi zauzeli veći dio Anadolije. Nakon što u EU uđu sve ostale balkanske banana države uključujući i BiH prema Turskoj bi trebalo podići što je moguće viši zid i uvesti vizni režim.
Niti geografski, niti mentalitetom a konacno niti izgledom turci nemaju nikakve veze sa europom.
A i g enocid na Armenicma kojeg uporno negiraju ih koči na putu ka Evropi, Tursku koja inače uopšte nije na evropskom kontinentu, kao što i Srbija negira u Bosni.
Kad se Turska bude upristojila prema Kurdima, zaustavi prisilno steriliziranje kurdskih žena i djevojaka, kad Kurdima da pravo na samoopredjeljenje, moći će u EU. A dotle... pjevati tugovanke i čuditi se što ih Evopa ne može smisliti.
nije ni EU sto je nekad bila dok je primila Rumune i ostalu bagru a i genocidnim otvorila vrata bolje nam je bez njih.
..blago njima ! oni ce moci pusiti gdje god hoce i nema zabrane !