Ciklon u Australiji
0
Ulice puste, valovi visoki 10 metara
Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
njih da deset godina dan za danom tuče ciklon još uvijek bi bili deset svjetlosnih godina ispred bosne.
\"a neki izvještaji govore kako je palo oko 200 mililitara kiše po metru četvornom u posljednjih nekoliko sati\" Zar nije smiješna ova rečenica, govori se o velikim padavinama a u izvještaju stoji da je kiše palo za jednu čašu po metru kvadratnom. Treba još da naučite koja je jedinica za površinu a to je metar kvadratni. Metar četvorni nije uopšte poznat ni u matematici ni fizici, neznalice obnovite gradivo iz osnovne škole i naučite šta je površina.
@mali morski a tamo gdje si ti ko fol se klanja, idiot! @ado a u bosni se svaka druga rijec spomene bog i sta vam to dobro donjelo? mi smo jaka i sretna zemlja, nista nas nece slomit, hvala BOGU!!!
Idite u Egipat pa klanjajte sa jaranima....!
...gdje se ime Bozije ne spominje tu nema spasa...
2012
čujem da se slabo i nikako Bogu klanja tamo downunder