Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ukrajinci se ne boje bacit politicare u kante za smece, dok ruje 30 godina lizu KGBgovna. Sta mislite koji od ta dva naroda je motiviraniji i spremniji za pobjedu u ratu ? ;D
Onaj kojeg ima 8 puta vise sa arsenalom od 8000 nuklearnih bojevih glava. Vrlo jednostavan odgovor koji se znao i 2015. i 2022. godine.
poslusnizadominulgbt Ukrainci isto efektivno imaju 8000 bojevnih glava samo ti to ne kontas il se pravis glup. Sto se populacije tice Ruski sminkeri ti nikad nebi u front otisli. Ovo sto su sabrali to je to i to su na silu morali. Niko u Rusiji nit zna nit hoce da ratuje i efektivno imas sakatu populaciju.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nasi svi debeli i ugojeni, ne mozes ih ni 10 podici u kontejner
Ovi ukraji ci su carevi, tako se to radi sa političarima koji seru po narodu, lopovima i ološi koja sjedi u vlasti, bere lovu i vara.
ovi ukrajinci mi se svi vise i vise svidjaju..hrabar narod nema zahebavanja s njima...svaka cast
E svaka im cast, a ovi politicari, svi od reda isti, odmah se hvata za telefon i zove policiju hahaha
Optuzi, snimi, stavi u medije, i vise nije bitno jel istina ili nije. Fukara donosi zakljucke ocima, ne mozgom...
Istin kontejneri kao kod nas
tako bi i mi trebali bacit rusofilcine
Malo ste propustili napisati. Njegov otac je zagovarao nezavisnost Ukrajine prije nego što se Zelenski rodio. On je biou struju Partiej regiona koja je "poštuje" Banderu i slično, tako da je daleko od nekog prorusa. Više neko ko će imati prolaz na zapadu Ukrajine u toj stranci, ali bliže tome da spoji istok i zapad. Ovo je unutrašnji sukob "pravih" Ukrajinaca.
Praksa koju treba uvesti definitivno kod nas
Dobar za prve linije
Nisu ga trebali u kontejner, trebali su ga mobilsat.
Taj bi pucao po ukrajinskim vojnicima il odavao pozicije. Najgore sto mu se moze uraditi je poslati ga na rusku stranu.